PULA

U PARKU KOD ROJCA Četiri metra duga grana PALA NA GLAVU I LEĐA DVIJU ŽENA!Odmor od šetnje s psima, na omiljenoj klupici u hladu ladonja u parku kod društvenog Centra Karlo Rojc u četvrtak je za dvije Puljanke u dobi od 36 i 55 godina završio neviđenim šokom.

Dok su kao i svakoga dana, oko 19.20 sati, odmarale na klupici na njih je iznenada pala oko četiri metra duga grana ladonje! Mlađoj Puljanki grana se slomila na glavi, a starijoj, koja je začula zvuk pucanja grane pa se sagnula prema naprijed, na leđima. Pritom je žena pala na tlo, a leđa su joj prilično izgrebana.

- Svakog dana šetamo tim parkom i sjedile smo na omiljenoj klupici. To nam je nekako "centralni" dio naše šetnje. Tko je mogao pomisliti da će ovako završiti, veli 55-godišnja Puljanka koja želi upozoriti posjetitelje ovog parka na opasnost "iz zraka".

Odlomljena grana pukla je na nekoliko dijelova, a očito je da su njezinom padu pridonijeli mravi. Mlađa, 36-godišnja Puljanka kojoj je grana pala na glavu je nakon posjeta liječniku dobila dva šava na desnoj strani čela, blizu oka. Puljanka, 55-godišnjakinja, kojoj je grana pala na leđa još mora obaviti pregled kod neurokirurga zbog sumnje da su joj napuknula dva kralješka.

- Htjeli su me zadržati u bolnici na promatranju. No, nisam željela ostati jer mislim da ću kod kuće ovo lakše odbolovati, veli 55-godišnjakinja kojoj će kao i njezinoj prijateljici odmor u parku kod Rojca ostati u trajnom sjećanju. (M. Ko.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum