NOVI PROSTOR - STARI KORISNICI

Čeka se obnova bivšeg Pionirskog doma: DJEČJA KNJIŽNICA NA PRIVREMENOJ ADRESI

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Već skoro mjesec dana Dječja knjižnica djeluje na novoj lokaciji, u samome centru grada na adresi Smareglina 2. Adresa je privremena i tu će ova biblioteka za najmlađe biti smještena sve do okončanja obnove bivšeg Pionirskog doma, matične zgrade ove knjižnice.

Radno vrijeme isto, knjižničarka, Vlasta Šajina Sošić, ista, jedino lokacija nova, a saznajemo da se broj korisnika i aktivnosti nije promijenio, sve je ostalo isto. Radionice su vrlo često na programu, a prekjučer je održana radionica za rano učenje talijanskog jezika uz udrugu Piccoli terremoti.

Dakako da knjižničarka i korisnici s radošću očekuju novouređene prostore, a aktivnosti nisu smanjili niti ovdje. Otvoreni su ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12.30 do 19 sati, utorkom i četvrtkom od 7.30 do 15 sati te prvu, treću i petu subotu u mjesecu od 7.30 do 13 sati.

Recimo da ova knjižnica kao institucija djeluje od 1957. godine, tada u sastavu Društva "Naša djeca", a od 1970. pripojena je tadašnjoj Općinskoj knjižnici i čitaonici u Puli, danas Gradskoj knjižnici i čitaonici.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini