SNIMA SE

AUDICIJA ZA STATISTE U CIRCOLU. Pula glumi Pulu u američkom TV krimiću slavnih autora

U Pulu bi trebali stići svi glavni glumci serije koja prati međunarodni tim elitnih agenata FBI-ja čiji je stožer smješten u Budimpešti, a kojima je cilj locirati i neutralizirati prijetnje američkim interesima po svijetu

| Autor: Mladen Radić, Doria Mohorović
FBI International

FBI International


Od 9. do 14. svibnja Pula će glumiti Pulu u seriji "FBI Internatonal" slavnih autora Dicka Wolfa i Dicka Haasa. Wolf je inače poznat i po seriji "Zakon i red", jednoj od najuspješnijih američkih serija svih vremena.

"FBI International" već je drugi spin off serije "FBI" nakon serije "FBI Najtraženiji", a u Pulu bi trebali stići svi glavni glumci iz serije. Također, Pula nije zamjena za neki drugi grad, kao što je jednom glumila Jeruzalem, a više puta Rim, već će ovaj put doista predstavljati sebe u ovoj napetoj kriminalističkoj seriji u kojoj glavne uloge tumače Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vinessa Vidotto i Christiane Paul. U njoj se pojavljuju i glumci iz ostalih "FBI" serija - Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana de la Garza, Julian McMahon i Missy Peregrym.

"FBI Internatonal" prikazuje se na kanalu CBS od sredine rujna prošle godine. Serija prati međunarodni tim elitnih agenata FBI-ja čiji je stožer smješten u Budimpešti i kojima je cilj locirati i neutralizirati prijetnje američkim interesima po svijetu.

No, svoje će mjesto u ovoj američkoj televizijskoj uspješnici moći naći i brojni Puljani. Naime, jučer je stigla vijest da u povodu snimanja američke TV serije od 9. do 14. svibnja na području Pule, tvrtka Ambasada Film iz Dubrovnika traži veći broj muških i ženskih statista u dobi od 18 do 70 godina.

Audicija za statiste, koja se odvija u suradnji s Istarskom filmskom komisijom, održat će se u ponedjeljak, 2. svibnja od 11 do 19 sati, u prostorima pulske Zajednice Talijana - Circolo u Carrarinoj ulici. Za statiranje se moguće prijaviti i putem prijavnice na www.facebook.com/embassyfilms/.

Tvrtka Ambasada Film poznata je po radu na popularnim serijama kao što su "Nasljeđe", "Igra prijestolja" i još neke, a u Puli su svojevremeno snimali seriju "Dig" autora serije "Domovina" Gideona Raffa, pa je u Pulu nakratko skoknuo iskusni glumac Jason Isaacs.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of