najbolja menadžerica Hrvatske u 2023. godini

Arijela Draguzet na prijemu kod gradonačelnika Zoričića

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Gradonačelnik Filip Zoričić primio je danas, 22. svibnja Arijelu Draguzet, dobitnicu nacionalnog priznanja za najbolju menadžericu Hrvatske u 2023. godini koje joj je uručila Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG u Dubrovniku.

"Čestitam Vam na zaista lijepoj nagradi. Kao mlada i aktivna osoba promovirate poduzetništvo. Ovo je itekakav uspjeh. Drago mi je da ste kao žena iz Pule, Istre dobili takvu nagradu. Želim Vam da tako nastavite i da budete uzor mnogim ženama i mladim ljudima", rekao je gradonačelnik te nadodao da je cilj Grada Pule pomagati poduzetnicima kroz različite mjere i stvaranje boljih uvjeta za njihov rad.

(Foto: Grad Pula)(Foto: Grad Pula)

Arijela Draguzet zahvalila je gradonačelniku na prijemu i rekla da je lijepo vidjeti kada društvo cijeni uspjeh žene.

"Ako se ima volje i želje, ne moramo čekati da se nešto razvije. Svi možemo krenuti s malim, uložiti i korak po korak doći do uspjeha. Treba biti uporan i slijediti svoj san. Bez rada i upornosti nema uspjeha", rekla je Arijela Draguzet istaknuvši da je ponosna na dobivenu nagradu posebno zato jer je struka prepoznala njen rad.

Arijela Draguzet ovlašteni je broker u osiguranju i reosiguranju te u Puli uspješno vodi tvrtku Istra-agent koja je najveće društvo za brokerske poslove u osiguranju sa sjedištem u Istarskoj županiji. U 2023. godini Hrvatska gospodarska komora dodijelila je tvrtki Istra-agent priznanje za 30 godina uspješnog poslovanja i doprinosa razvoju gospodarstva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini