traje tjedan dana

U tijeku je online humanitarna a(u)kcija "Za Valenta od srca"

| Autor: Glas Istre
(Foto Facebook)

(Foto Facebook)


Danas je počela online humanitarna aukcija "Za Valenta od srca" u organizaciji Dnevnog centra za rehabilitaciju Pula na kojoj se može licitrati za proizvode i usluge lokalnih obrta i tvrtki.

Pravila

Aukcija traje do 28. svibnja u 20 sati, a svaki ponuđeni proizvod ima početnu ponudu izraženu u bodovima (1 bod = 1 euro). Svaka sljedeća ponuda uvećava se za najmanje jedan bod od one koja joj je prethodila. Licitaciju osvaja najviša ponuda koja bude evidentirana do 19.59 28. svibnja.

Dobitnici će biti objavljeni u komentarima ispod svakog proizvoda, a kako biste vidjeli sve trenutne ponude morate kliknuti na opciju "Svi komentari".

Rok za uplatu je 4. lipnja (u protivnom se smatra da je ponuđač odustao, a artikl ide sljedećem ponuđaču s najvišom ponudom). Uplata se vrši na transakcijski račun Udruge cerebralne paralize Istarske županije IBAN: HR5923400091511274493 koji je otvoren za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb d.d.

Predmeti se preuzimaju svakog radnog dana (od 8 do 15 sati) u prostoru Školskog odjela Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula (Tomasinijeva 19) i to od trenutka uplate, uz priloženu potvrdu o uplati, do 4. lipnja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter