Na svim gradskim linijama besplatan javni prijevoz 

Tradicionalna Pulska noć ove subote donosi bogat program

| Autor: Glas Istre
(Foto Grad Pula)

(Foto Grad Pula)


Sve je spremno za još jednu tradicionalnu Pulsku noć koja će se održati u subotu, 16. rujna na ulicama najvećeg istarskog grada, po završetku ovogodišnjeg bogatog Pulskog kulturnog ljeta, u sklopu kojeg su se održali brojni kvalitetni programi na različitim pulskim lokacijama.

S početkom u 20 sati na tri lokacije, Tržnici, Portarati i na Forumu nastupit će sedam izvođača, a sve posjetitelje očekuje i nezaobilazna gastro ponuda na Tržnici gdje će vrsni kulinarski znalac Budimir Žižović-Žižo u pulskoj padeli pripremati pedoče na buzaru, po prigodnoj cijeni.

(Foto Grad Pula)(Foto Grad Pula)

Zabavni i bogat program trajat će sve do jedan sat poslije ponoći, a na svim će lokacijama nastupiti lokalni izvođači, poznati domaćoj publici.

Zbor Zaro, Top of the Pops i Le Monde band nastupit će na Forumu. Publiku na Portarati
zabavljat će Šajeta i grupa Funbox, a na Tržnici glazbeni sastavi Side effects i Pula Jazz Quartet, gdje posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda.

(Foto Grad Pula)(Foto Grad Pula)

Puljani željni domaćih izvođača doći će na svoje te se pritom zabaviti, zaplesati ili jednostavno prošetati centrom Pule. Petosatni program osmišljen je za različite afinitete i uzraste, a koncepciju potpisuje Vlado Orlić, dok je za tehničke i logističke potrebe zadužena Javna ustanova Pula Film Festival.

Za sve naše građanke i građane Pulapromet je omogućio besplatan javni prijevoz na svim
gradskim linijama na dan održavanja Pulske noći.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini