JOŠ MALO STRPLJENJA

Ovako trenutno izgleda omiljena pulska plaža. Saznajemo kad će biti gotovi radovi i zašto ponekad nema radnika

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
PULA 1 06 2023,KUPALISTE STOJA RADOVISnimio Danilo MEMEDOVIC

PULA 1 06 2023,KUPALISTE STOJA RADOVISnimio Danilo MEMEDOVIC


Nakon što su se mnogi Puljani, koji se kupaju na kupalištu Stoja, upitali hoće li sanacija tamošnjeg sunčališta doista biti izvedena u roku, iz Grada odgovaraju da bi cjelokupan posao trebao biti gotov do 15. lipnja.

"Sanacija ploče kupališta podložna je uvjetima na moru (morske mijene, valovi) te se sukladno tome izvode radovi. Radovi se nisu izvodili u ponedjeljak, 29. svibnja, budući da su betonare bile zatvorene uoči državnog praznika te nije bilo moguće preuzimanje betona, dok se ostalim danima radovi odvijaju od 7 do 16 sati. Svi radovi, kako na ovom, tako i na drugim kupalištima, planiraju se okončati do početka službene turističke sezone, odnosno do 15. lipnja", precizirali su iz Grada. Navode i da "pulski obalni pojas ima prekrasnu i razvedenu morsku obalu i gotovo neograničen broj morskih plaža koje su nam na raspolaganju".

"Molimo građane za strpljenje te da se pridržavaju signalizacije na terenu i kupaju/sunčaju na dovoljnoj udaljenosti od gradilišta radi očuvanja zdravlja i sigurnosti posjetitelja kupališta te bržeg dovršetka radova", apeliraju gradski oci.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater