ZAHVALA LIJEČNICIMA I SESTRAMA

Mlada pulska obitelj puna lijepih riječi za dva odjela pulske Opće bolnice: "Hvala vam svima od srca"

| Autor: Glas Istre
Pulska bolnica (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Pulska bolnica (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Mlada pulska obitelj nedavno je imala situaciju u kojoj im je sin bio na liječenju na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Pula, a majka je istovremeno morala ići na porod.

Srećom, sve je dobro prošlo i sin je dobio sestricu, a obitelj je puna hvale i za pulsku pedijatriju i za ginekologiju.

Majka nam je poslala pismo puno hvale za djelatnike OB Pula, koje prenosimo u cijelosti:  

"Nadam se da neću nikoga zaboraviti. Na pedijatriji smo imali najbolju i najsrdačniju doktoricu, Željanu Jotanović. Potom je tu bila uvijek nasmijana sestra Monika Kovač, koja zna kako čovjeku uljepšati dan. Moram spomenuti i sestru Sabinu Šebalj, koja je također posebna, vedra i uvijek spremna pomoći i više nego što ima vremena za to, te sestra Elizabeta Ševarović, koja uvijek zna kako pomoći savjetima i znanjem koje je usvajala i skupljala u 40 godina rada na pedijatriji.

Hvala vam od srca što ste nam olakšali i uljepšali boravak u bolnici jer svi znamo da ležati tamo i biti odvojen od svojih nije ni malo lako.

Isto tako hvala Odjelu ginekologije. Porod je bio pjesma uz vas. Posebna zahvala ide doktorici Bojani Milevoj koja je vrijedna divljenja jer je veliki čovjek. Potom je tu bila anesteziologinja Maretić, anestetičarka Klaudija Milotić i dr. Belci, također jako susretljiv i dobar liječnik, koji se u svakom trenutku sjetio doći i pitati kako smo.

 Još jednom, hvala vam svima od srca!"

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter