potpisali ugovor

Arena Hospitality Group i Jedriličarski klub Uljanik zajedno nastavljaju promovirati jedrenje i sportski turizam u Puli i Istri

| Autor: Glas Istre


Arena Hospitality Group (AHG) i Jedriličarski klub Uljanik (JKU) danas su svečano potpisali ugovor o suradnji. Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su Uprava i članovi Jedriličarskog kluba Uljanik, prijatelji, ljubitelji jedrenja, kao i predstavnici Arena Hospitality Grupe, uključujući predsjednika Uprave, Relija Slonima i članicu Uprave i direktoricu marketinga i prodaje, Manuelu Kraljević.

Predsjednik izvršnog odbora JKU-a, Hrvoje Markulinčić i Predsjednik Uprave Arena Hospitality Groupe, Reli Slonim, svečano su potpisali ugovor o suradnji.

Reli Slonim je izrazio zadovoljstvo zbog dugogodišnje suradnje, naglašavajući kako će Arena Hospitality Group i dalje biti partner JKU-a u organizaciji jedrenja i srodnih događanja, a sve u svrhu promocije ovog prekrasnog sporta, kao i regije koja ima predispozicije za postati jedna od prepoznatljivijih jedriličarskih destinacija.

"Drago nam je što smo danas ovdje i što možemo podržati jedan od najuspješnijih jedriličarskih klubova u Hrvatskoj. Ponosni smo što već dugi niz godina surađujemo s Jedriličarskim klubom Uljanik, a danas smo svečanim potpisivanjem ugovora dodatno potvrdili naše prijateljstvo i suradnju. Sretni smo kada možemo podržati lokalnu zajednicu. JKU je klub s dugom i uspješnom poviješću, a mi želimo promovirati jedrenje kao sport te istovremeno pomoći JKU da ostvari svoje ciljeve, kako bismo u konačnici zajedno stvarali još bolje rezultate u sportskim i turističkim segmentima.", izjavio je g. Slonim.

Članica uprave i direktorica marketinga i prodaje Arena Hospitality Groupe, Manuela Kraljević, također je izrazila svoje zadovoljstvo ovom suradnjom, naglašavajući kako Arena Hospitality Group kontinuirano podržava razvoj sporta, kulture, te mnogih drugih organizacija koje su važne za razvoj lokalne zajednice.

"Jedrenje je prekrasan sport koji ima posebno mjesto u našem srcu, promovira ljepote našeg mora, podneblja, Pule i regije Istre, a mi smo ponosni što smo partneri JKU-a.", zaključila je gđa. Kraljević.

Jedriličarski sport u Puli ima dugu i bogatu tradiciju, grad svojim idealnim klimatskim uvjetima i okruženjem predstavlja savršeno odredište za ljubitelje jedrenja. Pulski zaljev nudi raznolike uvjete za jedrenje, od mirnog i tišeg mora uz obalu, do otvorenog mora s jačim vjetrom, što privlači brojne jedriličare, kako profesionalce tako i amatere; Istaknuo je prilikom potpisivanja Hrvoje Markulinčić.

Jedriličarski klub Uljanik je jedan od najstarijih i najuspješnijih jedriličarskih klubova u Hrvatskoj, a okuplja brojne mlade jedriličare koji su u vrhu hrvatskog i europskog jedrenja. Osim natjecateljskog dijela, klub se ističe i organizacijom brojnih sportskih i edukativnih aktivnosti, čime potiče razvoj jedriličarskog sporta i popularizaciju istog među mladima. Podrška AHG - Grupe našem klubu otvara novu stranicu za budućnost našeg kluba i jedrenje u cijelosti.

Prilikom potpisivanja svečanog ugovora, predsjednik Uprave AHG-a Reli Slonim čestitao je klubu na njihovim uspjesima na nedavnoj međunarodnoj regati CSC – MAC Cup Medulin 2023., koja je tradicionalno održana u kampu Arena Hospitality Grupe.

Suradnja između Arena Hospitality Grupe i Jedriličarskog kluba Uljanik predstavlja značajan korak u promociji jedrenja i turizma u Puli i Istri. Arena Hospitality Group će pomoći JKU u nabavi novog klupskog kombija, dok će buduća suradnja samo dodatno ojačati već onu postojeću i uspješnu između JKU-a i AHG-a na projektima poput MAXI ON i CSC CUP, međunarodne uskršnje regate u medulinskom autokampu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini