USKRŠNJA PADELA NA MARKATU

U Puli će se pripremiti fritaja od 1.500 jaja i deset kilograma šparuga

| Autor: Jasna ORLIĆ
Uskršnja padela(Arhiva/ Dejan ŠTIFANIĆ)

Uskršnja padela(Arhiva/ Dejan ŠTIFANIĆ)


Tradicionalna Uskršnja padela održava se i uoči predstojećeg Uskrsa na pulskoj tržnici.

U subotu 8. travnja, Budimir Žižović – Žižo i ekipa pripremat će fritaju od 1.500 jaja i 10 kilograma šparuga.

Bit će to dovoljno za oko 600 porcija ove tradicionalne istarske delicije.

Pripreme oko fritaje kreću oko 10 sati, a prve pjate posjetitelji pulske tržnice mogu degustirati oko 11 sati.

Za zabavni program i glazbene note subotnjeg jutra pobrinut će se grupa Side Effects.

Manifestaciju organizira Tržnica d.o.o. Pula i agencije Avenue uz podršku pulske Turističke zajednice i Grada Pule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter