Tvrtka s poslovnim sjedištem u Puli

Uniline započeo novu poslovnu fazu formiranjem krovne holding kompanije Uniline Grupe

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
(Foto: Uniline)

(Foto: Uniline)


Uniline Grupa, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji, na tradicionalnom godišnjem druženju predstavila je svojim poslovnim partnerima novosti u poslovanju.

Nakon gotovo tri desetljeća kontinuiranog rasta i razvoja širokog segmenta turističkih usluga, Uniline je započeo novu poslovnu fazu formiranjem krovne holding kompanije Uniline Grupe, koja strateški upravlja društvima Uniline, eTours, Uniline Mobility i Amarin.

Nova faza kompanije poklapa se i s aktualnom fazom razvoja turizma nakon pandemije, takozvani turizam 4.0, koji je fokusiran na održivost, podizanje kvalitete usluge i visoku razinu personalizacije usluga kroz korištenje najnovijih tehnologija na svim razinama turističke ponude.

Automobili 24/7

"Ponosan sam što smo se nakon pandemijskih godina ponovno vratili našem tradicionalnom druženju s poslovnim partnerima, te što uživo možemo prezentirati novosti u poslovanju, naše planove za rast i razvoj kompanije, uz istovremeno zadržavanje visoke kvalitete naših usluga.

U ovu godinu smo ušli formiranjem krovne holding kompanije Uniline Grupa, čime smo dodatno zaokružili ponudu i postali "one stop shop" kompanija, u kojoj na jednom mjestu klijent može dobiti sve danas dostupne usluge u turizmu. Turistička agencija Uniline, kao dio grupe, u potpunosti je spremna za ovu turističku godinu, te već sada zajedno s ostalim društvima i cjelokupnom grupacijom bilježi odlične indikatore za predstojeće poslovno razdoblje", poručio je Boris Žgomba, predsjednik uprave Uniline Grupe.

Boris ŽgombaBoris Žgomba

Svoje planove prezentirala su i društva Uniline Mobility i eTours. Uniline Mobility s više od 1.000 automobila nove generacije pruža vrhunsku 24/7 uslugu u svim većim gradovima i važnijim zračnim lukama. Tvrtka eTours drži gotovo 15 posto tržišta avio karata i jedna je od tri vodeće kompanije koje zajedno imaju 50 posto učešća ukupnog tržišta avio prometa.

Japan, Tajland, Brazil…

"Ove godine planiramo flotu nešto veću od 1.000 vozila, a na predpandemijske razine se planiramo vratiti iduće, 2024. godine, kada planiramo između 1.500 i 2.000 vozila. Kontinuiranim poboljšanjem usluge, ali i procesa poslovanja, Uniline Mobility je u 2022. s bitno manjim brojem automobila zabilježio bolji poslovni rezultat nego rekordne 2019.", istaknuo je Dean Filipović, čelni čovjek Uniline Mobilityja.

"Nakon dvije izazovne pandemijske godine, eTours je već prošlu 2022. završio s boljim rezultatima od rekordne 2019., a u ovoj godini pripremamo širenje na regionalna tržišta, pri čemu će nam poslovna platforma Uniline Grupe biti od značajne važnosti", izjavio je predsjednik uprave eToursa Zoran Šašić.

Uniline Grupa danas broji više od 150 stalnih zaposlenika, s glavnim poslovnim sjedištem u Puli. Preko svojih sastavnica prisutna je na području cijele Hrvatske, a posluje i u Bosni i

Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Kini i Južnoj Koreji te ima i predstavništva u Japanu, Tajlandu, Indoneziji i Brazilu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum