POZIV ZA SUDJELOVANJE

Vikend akcija uređenja školskog igrališta na Verudi

| Autor: Lara BAGAR
(Foto: Verudeži Facebook)

(Foto: Verudeži Facebook)


Stanari Verude odlučili su sami riješiti svoje probleme. Na Facebook stranici Verudeži najavljuju da je "došao dan kada će priječi s riječi na djela" te su ovoga vikenda odlučili pokrenuti radnu akciju uređenja školskog igrališta na Verudi.

Inicijator akcije je Sportska udruga Veruda Sport, u suradnji s Osnovnom školom Veruda i neizmjerno važnom karikom - Malonogometnom ekipom Domino Maling bez koje ove akcije, vele, ne bi bilo.

Radna akcija bit će u subotu i nedjelju, a okupljanje i start bit će u subotu u 9 sati. Bit će očišćene betonske površine, uredit će se travnate površine oko igrališta, postaviti mreže na golove i koševe te oličiti zid ispod ograde dvorišta OŠ Veruda.

"Dođite se podružiti s nama i pomoći ako želite i možete. Ajmo još jednom pokazati zašto je Veruda najjači kvart. Pozvani su stariji, mlađi, roditelji, djeca, bake, djedovi, svatko tko želi doći i prije svega se družiti pa onda i pomoći našim dečkima u ovoj radnoj akciji. Naš kvart ovo zaslužuje i sigurno možemo puno napraviti. Samo je jedna Veruda, poručuju Verudeži.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter