Na Verudi u Puli

Dobro razmislite jeste li u posljednje vrijeme vidjeli išta luđe od ovog

| Autor: Jelena MILOVIĆ
"Zabrana parkiranja. Upozorenje"

"Zabrana parkiranja. Upozorenje"


Znamo da problem parkiranja u Puli zahtijeva da se dovijamo kako znamo i umijemo, da smo svi već nervozni do krajnjih granica kada bauljamo u potrazi za parkirnim mjestom pa nam često padne na pamet da parkiramo i nasred raskrižja, samo da skinemo s vrata kruženje unaokolo.

Svašta smo doživjeli, ali gotovo nenadmašna rješenja, koja i svatko od nas tu i tamo izvede prilikom parkiranja svog metalnog ljubimca, nadmašio je stanovnik Verude koji je "svoje" parkirno mjesto na javnoj površini označio, ni više ni manje, nego tepihom. I ne samo označio, već i na njemu zabranio parkiranje, a kako svjedoci govore, sve to za svoj motocikl, za koji imamo osjećaj da mu nemjerljivo znači.

gg

Naime, na sagu, koji je uredno rastegnut preko cijelog parkirnog mjesta, osvanula su dva kamena bloka na koja je postavljen i karton s upozoravajućom porukom: "Zabrana parkiranja. Upozorenje". Uz ove tri riječi stoji i znak visokog napona, da bi se upozorenje čim ozbiljnije shvatilo. Ne znamo što je nagnalo našeg sugrađanina na ovaj čin, ali budući da je tepih postavio na otvoreni prostor, iz svega proizlazi da mu je parkirno mjesto od iznimnog značaja, kao i njegovo vozilo, kojem je tepih prostro.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater