BARBANCI

Na sajmu turizma "Natour Alpe-Adria" u Ljubljani: AKTIVNI ODMOR NA BARBANŠTINI MAGNET JE ZA SLOVENCE

Glavani Park (D. ŠTIFANIĆ)

Glavani Park (D. ŠTIFANIĆ)


Svoju ponudu predstavili su turistička agencija Istra Adventure, Ranch Barba Tone, Glavani park, Konoba Vorichi, Camp Dvor, Pedalistra, agropansion Bratulići, OPG Marko Radola i OPG Edi Radola s maslinovim uljima i vinima. Ista ekipa će ovu bogatu turističku ponudu predstaviti i na nadolazećem turističkom sajmu Place2Go koji se održava od 15. do 17. ožujka u Zagrebu

Bogatu ponudu aktivnog odmora, smještaja u kućama za odmor i u kampu u domaćinstvu, enologiju i gastronomiju, biciklističke i pješačke staze na najvećem su slovenskom turističkom sajmu Natour Alpe-Adria, koji promiče zeleni i aktivni turizam, prezentirali i u najljepšem svjetlu predstavili Barbanci. Sajam se održavao do subote u Ljubljani, ove godine po jubilarni 30. put.

Bogata ponuda

Između stotinjak izlagača iz čitave Europe pažnju je plijenio izložbeni prostor Istra outdoor expiriencea. Štand koji promovira čari Barbanštine i Istre i koji je od prvog dana sajma bio posjećen iznad očekivanja, posjetili su i ministar turizma Gari Cappelli te pročelnica turizma Istarske županije Nada Prodan Mraković.

Svoju ponudu predstavili su turistička agencija Istra Adventure, Ranch Barba Tone, Glavani park, Konoba Vorichi, Camp Dvor, Pedalistra, agropansion Bratulići, OPG Marko Radola i OPG Edi Radola s maslinovim uljima i vinima. Ista ekipa će ovu bogatu turističku ponudu predstaviti i na nadolazećem turističkom sajmu Place2Go koji se održava od 15. do 17. ožujka u Zagrebu.

- Sajam je ove godine izuzetno dobro posjećen iako ni prošle godine nije nedostajalo posjetitelja. Ove godine ipak ih je puno više jer je lijepo vrijeme. S obzirom da su Slovenci jako aktivni i vole aktivni odmor u prirodi mi smo im pravi pogodak na sajmu i zbog toga je na našem štandu stalno gužva i stalno se sklapaju novi dogovori, i s agencijama i individualnim gostima, rekao je Mladen Draguzet, vlasnik agencije Istra Adventure.

Nastup na sajmu održan je pod pokroviteljstvom turističkih zajednica Istarske županije i Općine Barban. (Z. STRAHINJA)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini