od 11. do 13. ožujka

SAJAM VJENČANJA U ZAGREBU: Predstavit će se i istarski organizatori vjenčanja te turistička zajednica

| Autor: Glas Istre
Sajam vjencanja Zagreb

Sajam vjencanja Zagreb


Sajam vjenčanja Zagreb održava se čak 23. godinu zaredom u Areni Zagreb, od 11. do 13. ožujka, kao najveća i najraskošnija manifestacija takve tematike u regiji. Nakon prošlogodišnje stanke uzrokovane COVID-19 pandemijom Sajam s brojnim predstavnicima industrije posvećene vjenčanjima otvara vrata posjetiteljima, ali i nastavlja svoju tradicionalnu, dobrotvornu akciju pomoći štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama "Veliko srce malom srcu".

Ovaj nacionalni projekt okupit će na više od 5.500 metara četvornih mnoštvo izlagača iz svijeta vjenčanja - salona vjenčanica i dizajnera, zlatara, cvjećara i slastičara, catering kuća, fotografa, dekoratera, organizatora vjenčanja te ostalih predstavnika za organiziranje svadbene svečanosti... Iz Istre sudjeluju Turistička zajednica Grada Pule, LF Catering, Salon vjenčanica Biba i Salon vjenčanica Neva.

Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže najmlađima, a već nekoliko godina njegovo je dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama "Veliko srce malom srcu". U Hrvatskoj, vele organizatori, trenutno ima više od 10.000 djece sa srčanim bolestima i svake godine ih se rađa još najmanje 500. Unatoč tome, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek je iznimno niska. Stoga će zagrebački Sajam vjenčanja s posjetiteljima podržati djelovanje Udruge i izdvojiti dio sredstava od prodanih ulaznica s ciljem pružanja financijske pomoći za kupnju medicinske opreme i razvoj pedijatrijske kardiologije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of