MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA PLACE2GO

Barbanci iznimno zadovoljni nakon predstavljanja u Zagrebu: ISTRA OUTDOOR EXPERIENCE NIKOGA NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM

| Autor: Patricija SOFTIĆ

U Areni Zagreb u petak je službeno otvoren međunarodni sajam turizma Place2Go, najveći sajam turizma u Hrvatskoj, koji se održavao tijekom proteklog vikenda. Kao što smo već bili najavili, jedan od najvećih sajmenih prostora, od čak sto četvornih metara, zauzeli su Barbanci koji su u Zagreb pozvani predstaviti svoju turističku ponudu aktivnog turizma, ali i smještaja u ovoj općini.

Izložili quadove i opremu

Već prvi dan sajma, barbanski štand na kojem se predstavljao Istra Outdoor Experience, posjetili su ministar turizma Gari Cappelli, njegova pomoćnica Monika Udovičić, pročelnica za turizam Istarske županije Nada Prodan Mraković, Ticiana Trošt Kožljan iz HGK, zatim Goran Franinović iz Turističke zajednice Istarske županije, Dalibor Paus, načelnik Općine Barban, a kasnije i mnogi posjetitelji.

Istra Outdoor experience tim već niz godina sudjeluje na sajmu Place2Go predstavljajući turističku ponudu Barbanštine i Istru. Ove godine zasigurno su ostali vrlo zapaženi, jer su posjetiteljima sajma ponudili puno više od pukih informacija, brošura i letaka. U Areni Zagreb izložili su i dio quadova kojima se može obići Barbanština, skutere, šatore, opremu koja se koriste u Glavani adrenalinskom parku, a posjetitelje su obradovali i bogatom zakuskom s tradicionalnim istarskim jelima i proizvodima, te tradicionalnom istarskom glazbom.

Različiti turistički proizvodi

Istra Outdoor Experience predstavlja tim ljudi čija je ideja bila okupiti najbolje i najrazličitije turističke proizvode, sadržaje i usluge u posebno kreiran turistički paket koji zadovoljava zahtjeve gosta. Dakle, iza bogate ponude aktivnog odmora, smještaja u kućama za odmor i kampu u domaćinstvu, eno i gastro ponude, ujedinjeni pod imenom Istra Outdoor Experience team stoje Istra Adventure, Glavani park, Ranch Barba Tone, Pedal Istra, Konoba Vorichi, turistička agencija Travel Istria, Camp Dvor i TZ Barban sa Centrom za posjetitelje koji od ove godine čini još jedan dodatni sadržaj za goste Barbanštine.

Barban i Barbanština predstavljaju sve ono najbolje što Istra može ponuditi, a to su vrlo brzo shvatili i iskoristili ovi udruženi poduzetnici, koji su ujedno i veliki entuzijasti i zaljubljenici u svoje profesije. Zaključili su da zajedničkim nastupanjima i objedinjenim programima mogu napraviti nešto veliko i kvalitetno te na taj način ostati zamijećeni na tržištu pored ostalih velikih turističkih mjesta koji su već odavno poznata. Iz Istra Outdoor Experience tima složili su se kako je ovo sajam koji njima upravo treba, odnosno usmjeren na njihovu ciljanu publiku te su i ove godine vrlo zadovoljni odazivom posjetitelja, a sigurno se mogu pohvaliti i nekim novim dogovorenim poslom. Svaki posjetitelj koji je posjetio Istra Outdoor Experience u Areni Zagreb mogao je iz prve ruke dobiti sve potrebne informacije za planiranje različitih aktivnosti u Istri, porazgovarati s vlasnicima i dogovoriti suradnju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter