noćni đir

PULSKI NOĆNI KLUBOVI USPJEŠNO DOSKOČILI STROŽIM MJERAMA Za ulazak na zabavu potrebna je samo jedna stvar

| Autor: Ružica KORACA
Testiranje na koronu u Pietas Juliji

Testiranje na koronu u Pietas Juliji


Mjere Stožera kojima je otvorena mogućnost organizacije festivala, koncerata i brojnih drugih društvenih događanja uz uvjet da svi posjetitelji imaju digitalne Covid potvrde, spremno su dočekali pulski noćni klubovi. 

Tim smo povodom posjetili najpoznatiji pulski klub Pietas Julia. Oni su se uspješno organizirali i na ulaz postavili punkt za brzo testiranje na koronu. Svjedočili smo njihovim strogim kontrolama prilikom kojih nijedan gost nije mogao ući bez važeće Covid potvrde ili brzog testa za necijepljene.

U klubu nam otkrivaju kako su u suradnji s poliklinikom Terra Medica osigurali brzo antigensko testiranje za posjetitelje koji nisu cijepljeni.

"Svaki će posjetitelj prije ulaska u klub biti testiran i tek nakon dobivanja službene potvrde moći ući u klub", kazao nam je Siniša Kostić iz Pietas Julie.  

Testni punkt nalazi se na samom ulazu gdje se potvrda dobiva na licu mjesta.

Inače, svi organizatori evenata u Istri vrlo su ozbiljno pristupili osiguravanju sigurnih okupljanja, što je rezultiralo još uvijek odličnom epidemiološkom situacijom u Istri, unatoč velikom broju mladih posjetitelja u županiji, kao i pogoršanju u okruženju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini