ZAJEDNO U BRAČNIM I POSLOVNIM VODAMA - DARKO I IVANA GUSIĆ

POLIKLINIKA GUSIĆ PRESELILA U ROVINJ: U ponudi usluge s područja dermatologije, ginekologije i estetske medicine

| Autor: Promo
(Foto: Poliklinika Gusić)

(Foto: Poliklinika Gusić)


Darko i Ivana Gusić zajedno plove ne samo bračnim već i poslovnim vodama. Naime, njihova Poliklinika Gusić nedavno je iz srca Like preselila svoje poslovanje na rovinjsku adresu. No, njihova priča nije samo poslovna, već i obiteljska, pa o toploj atmosferi njihove Poliklinike svjedoče i brojna iskustva pacijentica širom Hrvatske. Mnoge od njih s velikim su zadovoljstvom dočekale povratak doktora Darka Gusića u Istru gdje je proveo dugi niz godina prije odlaska u Rijeku, a zatim i Gospić.

(Foto: Poliklinika Gusić)

Među uslugama koje nudi Poliklinika Gusić nalaze se one s područja dermatologije, ginekologije i estetske medicine. Osim klasičnih ginekoloških pregleda, u ponudi je kompletna ambulantna operativa za uklanjanje madeža, bradavica, izraslina, benignih tumora na koži te premalignih lezija vrata maternice. Pacijenticama je dostupan i najmoderniji ultrazvučni aparat brenda Siemens Redwood.

(Foto: Poliklinika Gusić)

Unatoč tome što je primarna djelatnost Poliklinike Gusić ginekologija, sve više se traže i dermatološki pregledi za koje je zadužena dr. Gorana Dokuzović.

(Foto: Poliklinika Gusić)

Što se tiče estetskih tretmana, Poliklinika Gusić nudi filere brenda Neauvia, organskog proizvoda koji dokazano pokazuje sjajne rezultate. Estetski zahvati primjenjuju se i u genitalnom području, a radi se o labioplastici, hidrataciji rodnice te rješavanju problema vaginalne inkontinencije.

(Foto: Poliklinika Gusić)

Poliklinika Gusić nalazi se na adresi Ulica Andree Amorosa u Rovinju. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na Facebook stranici Poliklinike Gusić, web stranici www.poliklinikagusic.hr te pozivima na telefonske brojeve 052/742-219 i 098/177-2228.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater