popularni domaći brend

Ove genijalne kuhinje izrađuju se u Hrvatskoj. Pogledajte o čemu se radi!

| Autor: Promo
Espirit Eucalipto + Elegance Green

Espirit Eucalipto + Elegance Green


Ah te slatke muke opremanja doma! Kada opremamo stan ili kuću, dosta često ne znamo od kuda početi, nismo sigurni što želimo ili kakav stil preferiramo, no jedno je zasigurno – želimo da prostor u kojem živimo odiše osjećajem doma. A postoji li prostorija u našem životnom prostoru koja više odiše osjećajem doma od kuhinje? Kako bi osigurali najfunkcionalniji i najudobniji kuhinjski prostor, bitno je posvetiti se planiranju na vrijeme, a u tome vam može pomoći Namještaj Mima.

Naslovna fotografija: Espirit Eucalipto + Elegance Green

Vlastiti proizvodni pogon – pregršt mogućnosti

Vlastiti proizvodni pogon Namještaja Mima, popularnog domaćeg brenda i vašeg saveznika u opremanju doma, omogućuje ponudu vrhunskih kuhinjskih modela koji prate svjetske trendove u dizajnu interijera, a mogu se prilagoditi različitim ukusima i potrebama. Proizvodni pogon nalazi se u Kastvu pokraj Rijeke te je nedavno moderniziran i proširen što omogućuje puno širu ponudu i prilagodbu proizvoda individualnim potrebama kupaca od kojih se najviše ističe linija Espirit.

Foto

Espirit White + Elixir Gray

 

Svestrana i maksimalno prilagodljiva, linija Espirit najpopularniji je model kuhinja iz vlastite proizvodnje Namještaja Mima koji nudi daleko širi izbor kuhinjskih elemenata po širini, visini i dubini uz pregršt opcija za personalizacijom vaše kuhinje, čineći ju u pravom izrazu te riječi kuhinjom rađenoj po vašoj mjeri. Deset godina garancije koje dolaze sa ovim modelom idu u prilog trajnosti i kvaliteti Espirit linije.

Kuhinje Mima

Kuhinja iz vlastite proizvodnje Espirit

Linija Espirit nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Elegantan i odmjeren, Espirit će svojom funkcionalnošću udovoljiti svim vašim potrebama, a uklapa se u posljednje trendove u izboru dekora kuhinja uz savršenu kombinaciju ladica sa soft close i push sistemima za potpunu eleganciju i maksimalnu udobnost.

Kuhinje Mima

Kuhinja iz vlastite proizvodnje Espirit

Kreativnim planiranjem kuhinje ostvaruju se zanimljiva i dinamična rješenja koja obično iskustvo kuhinja podižu na novu razinu, od visokih ili duplih gornjih elemenata, do kombinacije dubljih i plićih te kolona produžene visine – sve kako bi se vaš kuhinjski prostor maksimalno iskoristio. Kuhinjski dodaci kao što su praktične ladice za sortiranje otpada ili elegantna LED rasvjeta integrirana u kuhinjske elemente pretvaraju vašu kuhinju u prostor koji služi vama, a ne obrnuto.

Bezbroj boja, bezbroj kombinacija

Espirit linija stalno se nadograđuje i širi. Velik izbor boja, dekora i radnih ploča ostavljaju pregršt mogućnosti da prilagodite svoju kuhinju iz snova vašem osobnom stilu i ukusu. Neovisno o tome što vam je važnije, funkcionalnost ili estetika, uz model Espirit ne morate žrtvovati jedno zbog drugog. Moderni dekori u mat ili visokom sjaju koji se lako održavaju dolaze u raznim bojama. Od klasičnih bijelih i bež nijansi, do različitih nijansi drva te bijelog i crnog mramora, pa do trendi boja kao što je citrus žuta, karamel, nježno roza ili plava te tamnijih nijansi crvenog vina i labrador zelene koje vašoj kuhinji daju dubinu i odvažnost.

Kuhinje Mima

Espirit Elixir White + Elegance Beige

Kuhinje Mima

Espirit Burgundy

Elementi bez ograničenja za manje i veće kuhinjske prostore

Veća kvadratura kuhinjskog prostora omogućuje i više opcija rasporeda. Od podiznih gornjih elemenata, visokih kolona za pohranu, otvorenih poličara i ostakljenih elemenata do sakrivenih ladica i izvlačnih košara koje nudi model Espirit, ovisno o tome kako vas prostor pita. Prostrani kuhinjski otoci i šankovi izrađeni od kvalitetnih radnih ploča također su dio asortimana linije Espirit.

Foto

Espirit Eureka + Portland

Novost u Miminoj ponudi su i blagovaonski stolovi koji se naslanjaju na kuhinjske elemente izrađeni od radne ploče, takozvani poluotoci. Ovi otporni i izdržljivi komadi namještaja idealna su zamjena za klasične stolove, pružajući vam dovoljno prostora za korištenjem i savršeno se uklapajući u estetski izgled vaše kuhinje. Spojite ove stolove sa trendi stolicama i dobit ćete izuzetno funkcionalnu i modernu kuhinju u kojoj ćete rado boraviti.

Foto

Espirit Labrador + White

Kuhinje Mima

Kuhinja iz vlastite proizvodnje Espirit

 

Inspiraciju potražite u Miminom novom katalogu kuhinja iz vlastite proizvodnje. Posjetite salone Namještaja Mima u Puli, Poreču ili Umagu i pronađite svoju Espirit kuhinju za pravi osjećaj doma

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum