OGLAS ZA POSAO

TVRTKA NAMJEŠTAJ MIMA ZAPOŠLJAVA: Traži se vanjski suradnik za montažu namještaja

| Autor: Promo
Ilustracija

Ilustracija


Namještaj Mima d.o.o. renomirano je poduzeće na području proizvodnje i prodaje namještaja. Mima je na hrvatskom tržištu prisutna već 29 godina te se do danas izgradila u pouzdanog partnera u opremanju doma. Za uspjeh je zaslužno stalno ulaganje u kadrove, brzo prilagođavanje tržišnim trendovima, stalno istraživanje noviteta i ulaganje u novu proizvodnu tehnologiju.

Namještaj Mima, sa 100%-tnim hrvatskim vlasništvom i vlastitim proizvodnim pogonom, nudi kupcima pravi hrvatski proizvod po uzoru na najnovije svjetske trendove. Odabirom Miminih proizvoda iz vlastite proizvodnje, osim što podržavamo domaću proizvodnju i kvalitetu, podržavamo domaće kadrove; znanje i trud pretočene u vrhunske proizvode.

Proizvodni pogon nalazi se na Kastvu, gdje se proizvode kuhinje po mjeri i ugradbeni ormari. Vlastita proizvodnja omogućuje da se u potpunosti zadovolje potrebe i želje kupaca, što je glavni prioritet poduzeća. Materijalima visoke kvalitete, bogatom paletom dekora i inovativnim modelima kuhinja po mjeri moguće je zadovoljiti sve zahtjeve kupaca.

Iz dana u dan potrebno je pratiti potrebe tržišta, osluškivati reakcije kupaca i potruditi se ponuditi i više od toga. Bitno je da naši kupci dobiju vrijednost kroz cijeli proces suradnje – od prvog susreta u medijima, dolaska u salon, komunikacije s prodavačima pa do montaže namještaja.

Skladištari i monteri zadnje su osobe u procesu kupnje, s kojima je kupac u doticaju, zbog čega su te radne pozicije izuzetno bitne.

Posao vanjskog suradnika za montažu namještaja dinamičan je i izazovan posao. Obuhvaća rad na terenu s ljudima, pa se od montera očekuje ljubaznost, pristupačnost i komunikativnost. Kupac očekuje puno odgovora i informacija, pa je jako važno da su monteri spremni na to. Monter je osoba koja zatvara krug kupnje i doprinosi ukupnom iskustvu suradnje s brandom.

Mima trenutno potražuje vanjskog suradnika za montažu namještaja za područje Pule i okolice. Vanjski suradnik zadužen je za dostavu i unos namještaja kod kupaca, montažu namještaja, uviđaj i izvođenje reklamacije.

Potrebno je imati vlastiti obrt ili poduzeće s najmanje jednom godinom radnog iskustva. Potrebno je imati vlastito vozilo, adekvatan alat i stručno znanje za upotrebu istog.

Svjesni smo da uspjeh poduzeća dugujemo timu vrijednih ljudi koji svakodnevno rade u najboljem interesu naših kupaca. Stoga stalno ulažemo u kvalitetne kadrove i vanjske suradnike.

Ako ste stručni te poslu pristupate s najvećom odgovornošću imajući uvijek na umu zadovoljstvo kupca, posjedujete osobine koje cijenimo. Pridružite se našem timu i dobit ćete mogućnost rada u dinamičnom i prijateljskom okruženju.

Prijavite se za posao uz priloženu presliku obrtnice ili poduzeća do 31.07.2021. putem maila posao.mima@namjestaj-mima.hr

info 098/412-488 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini