Tvrtka Petrokov održala 7. PET sajam noviteta

27 međunarodnih poduzeća predstavilo svoje inovacije

Foto: Petrokov

Foto: Petrokov


Sveta Klara je prošlog petka i subote, 19. i 20. svibnja, bila središte tehnoloških inovacija u području opreme za gradnju i zelenih tehnologija u Zagrebu. Sedmi po redu PET sajam noviteta održan je u neposrednoj blizini centralne zgrade tvrtke Petrokov. Impresivna izložba tehnoloških dostignuća iz područja grijanja, klimatizacije, ugradbene i instalacijske opreme, sanitarne opreme te obnovljivih izvora energije privukla je veliki broj posjetitelja iz cijele Hrvatske, ali i šire.

p6

p8

Partneri, kupci i djelatnici Petrokova imali su priliku upoznati najnovije i najmodernije proizvode renomiranih proizvođača: Aklimat Radiators, Aquaestil, Atlantic, Barberi, Bergen, Caleffi, Ceresit, Centrometal, Danfoss, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ideal standard, Irsap, Itap, Olimpia Splendid, Ragno, Remeha, Riello, Rothenberger, Tece, Termoqueen, Tiki, Uponor, Viega i Vogel&Noot.

p7

p4

“Petrokov se već godinama vodi načelima održivosti koja nalažu kako kvalitetan proizvod u današnje vrijeme nije luksuz, već nasušna potreba. Svojim kupcima nudimo samo najbolje i najkvalitetnije proizvode, a dokaz tome je i veliki broj uspješnih međunarodnih tvrtki koje su već godinama naši partneri. Vrhunska usluga, profesionalnost i savjetovanje u odabiru personaliziranog rješenja nit su vodilja u našem radu s klijentima”, rekli su predstavnici tvrtke Petrokov prilikom otvaranja PET sajma.

p2

p9

Tvrtka Petrokov bavi se prodajom opreme za grijanje, hlađenje, ugradbenu i sanitarnu opremu te obnovljive izvore energije. Na tržištu je prisutna već više od 33 godine te kontinuirano prati najnovije trendove u svijetu procesno-energetskih sustava. Svi koji grade ili obnavljaju svoj dom, investitori koji ulažu u stanogradnju, prostore private ili javne namjene, te pritom traže najkvalitetnije proizvode mogu ih pronaći u 9 poslovnica diljem Hrvatske.

p13

p12

p11


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini