PRVA U ISTRI, ALI I HRVATSKOJ

Optika Centar certificirani je ZEISS Vision Expert

| Autor: Promo
ZEISS i.Profiler plus

ZEISS i.Profiler plus


ZEISS, međunarodna vodeća tehnološka tvrtka koja djeluje na području optike i optoelektronike dugogodišnji je partner Optike Centar i zajedničkim snagama zalažu se za najveću vizualnu udobnost. Nakon iznimnih rezultata i na tisuće zadovoljnih korisnika ZEISS naočalnih leća, ZEISS je Optiku Centar certificirao u ZEISS Vision Experta. Optika Centar, prva je optika u Istri, ali i u cijeloj Hrvatskoj koja posjeduje ovaj vrijedan ZEISS-ov certifikat.

Koncept koji stoji iza ZEISS Vision Expert-a je stvoriti potpuno novo iskustvo tijekom specijalističkog pregleda vida kao i kod odabira ZEISS naočalnih leća koje će u potpunosti odgovarati korisnikovim potrebama. U pregledu vida, u Optici Centar koriste se ZEISS inovativnom tehnologijom, a stručno osoblje svakog pojedinca vodi kroz različite korake u procesu, tijekom kojega se s njim dijele ključne informacije.

Optometrista Bc. Dino SoftićOptometrista Bc. Dino Softić

Mnogi smatraju da početak pregleda vida započinje odabirom dioptrijskog okvira, no odabir okvira među posljednjim je koracima. Sam proces započinje specijalističkim pregledom vida kojega provodi optometrist Bc. Dino Softić iza kojega je više od 10 godina iskustva u optometriji. Svakom pregledu pristupa individualno, na razini konzultacija. Konzultacijom od svakog pacijenta saznaje kako izgleda njihov tipičan dan, provode li puno vremena u vožnji ili ispred digitalnih ekrana, jesu li u prošlosti imali problema s vidom i sl. Najnovija ZEISS tehnologija s visokom preciznošću analizira oči i na temelju nalaza utvrđuje nedostatke vida te daje točan vizualni profil svakog pacijenta. Na temelju tog profila, optometrista određuje najbolju moguću dioptriju, a ZEISS je uz pomoć posebnog proračuna u mogućnosti isporučiti naočalnu leću koja savršeno odgovara oku.

Stručno osoblje Optike CentarStručno osoblje Optike Centar

Po utvrđenom vizualnom profilu slijedi odabir dioptrijskog okvira gdje se vodi računa da svaki okvir nije prikladan za svaku vrstu leća. Pažljivim savjetovanjem, stručno osoblje ukazuje koje ZEISS naočalne leće odabrati kao i isticanje prednosti pojedinih leća. U konačnici, potrošač je taj koji odlučuje koje potrebe želi da zadovolje njegove leće i na temelju toga će donijeti konačnu odluku.

ZEISS visufit 1000ZEISS visufit 1000

Dopustite da se Optika Centar - ZEISS Vision Expert pobrine za vaš vid. Cijeli proces specijalističkog pregleda vida je jednostavan, brz, bez čekanja i bez uputnica. Ako je od vašeg posljednjeg pregleda prošlo više od godinu dana, rezervirajte svoj termin pozivom na broj 052 223 771. Za više informacija posjetite Optiku Centar na adresi Flanatička 19, Pula.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater