IZVANREDNI IZBORI

MANJE BESID, VIŠE DELA! Predstavljena lista IDS-HSU-HNS za izbore u Pazinu  

| Autor: Glas Istre
Lista IDS-HSU-HNS PAZIN (Foto IDS )

Lista IDS-HSU-HNS PAZIN (Foto IDS )


Danas je na konferenciji za medije ispred pazinskog Kaštela predstavljena kandidacijska lista IDS-HSU-HNS za izvanredne izbore za Gradsko vijeće Grada Pazina.

- Na ove izbore, kazao je novi predsjednik IDS-a Pazin Vedran Ivančić, izlazimo uzdignute glave sa 13 vrijednih, kvalitetnih i izuzetno motiviranih kandidata koji će svojim radom i zalaganjem u vijeću pokazati da se mjesta ne razvijaju ispraznim frazama, već ozbiljnim radom.

 

- U naredna dva tjedna vodit ćemo izrazito afirmativnu, konkretnu i konstruktivnu kampanju jer je to ono što Pazinu treba – suradnja, iskoraci i konstruktivna rješenja za ova zahtjevna vremena, poručio je Ivančić zahvalivši se prije svega, svim građankama i građanima Pazina koji su na prošlim izborima prepoznali snagu naše liste i našeg programa. - Podrška od gotovo 40% za našu listu nešto je što čovjeka zaista obvezuje i tjera vas da se potpuno posvetite vašem gradu. Hvala i preostalim 60% jer su nam jasno rekli što misle da moramo promijeniti. A to je upravo ono na čemu smo predano radili u proteklim mjesecima!, naglasio je predsjednik pazinskog IDS-a.

 

- Naša lista ima sad nova lica i novu energiju, na stol stavljamo svježe ideje, inovativan pristup u komunikaciji s našim sugrađanima i konkretno djelovanje pri rješavanju gorućih problema i prioriteta našeg grada. Jako dobro znamo da su kvalitetni, održivi i pametni projekti temelj svakog razvoja, zato ih u našem programu ima napretek. No, ono što želim naglasiti jest da će odsad na dalje u centru našeg djelovanja biti – ljudi!

 

- Kroz idućih ćemo deset dana predstaviti na jedan drugačiji način program na kojem smo radili, a danas imam čast predstaviti ljude, kako nezavisne tako i stranačke kandidate, koji iznimno dobro poznaju i žive za naš kraj, koji su aktivni i prepoznatljivi, koji žele dati svoj doprinos zajednici i koji su ovdje iz želje da nešto promijene na bolje. To su osobe koje su aktivni sudionici u našoj zajednici, svatko u svom području - društvenom životu, očuvanju tradicijskih vrijednosti i običaja, zaljubljenici u sport, obrtnici, studenti i ekonomski stručnjaci.

 

Listu čine Vedran Ivančić, Anja Jurčić, Mirjana Monas, Karmen Gašparini, Marijo Ivanković, Željka Nefat, Saša Fabris, Miranda Karanović, Ivan Filiplić, Rosana Guštin, Saša Belac, Damir Črnja i Jelena Ivančić.

 

Predstavljajući kandidate, Ivančić je istaknuo da su svi spremni marljivo prionuti poslu. - Želimo da naš grad konačno dobije sigurnu zaobilaznicu i da se kamioni ne voze po gradu. Želimo da se sigurno dovrši Dom za starije i nemoćne, želimo vrtiće tamo gdje je potrebno, želimo apsolutno otvoren proračun i efikasnu gradsku upravu, želimo uređeni centar po uzoru na ostale gradove u Istri. Pazin je povijesni grad, a centar mora postati dostupan svima, poput dnevnog boravka! Naš grad treba bolja parkirna i prometna rješenja. Smatramo da se ciljanim programima može puno više pomoći našim obrtnicima, da se politika stipendiranja studenata i učenika može poboljšati. Pazin treba biti uspješan i otvoren grad, pravo srce Istre. Zato trebamo jasne strategije i dobru suradnju sa svim općinama Pazinštine, naveo je Ivančić, zaključivši:

- Sve to možemo postići jedino radom, zato smo i odabrali slogan „Manje besid, više dela! Današnjim predstavljanjem učinili smo tek prvi korak. Radujemo se što ćemo u narednim danima obići sve MO, sve kantune našeg grada kako bismo sa što više ljudi otvoreno razgovarali o našim planovi

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum