UNUTARSTRANAČKI IZBORI

ANTON KLIMAN PREUZEO ISTARSKI HDZ I pulska organizacija ima novog predsjednika

| Autor: Borka PETROVIĆ
Anton Kliman (Snimio Milivoj MIJOŠEK)

Anton Kliman (Snimio Milivoj MIJOŠEK)


Anton Kliman novi je predsjednik istarskog HDZ-a. Odlučeno je to na današnjim unutarstranačkim izborima stranke.

Da će vodstvo stranke preuzeti Kliman, saborski zastupnik i bivši ministar turizma, bilo je i očekivano, budući da je upravo on jedini obznanio kandidaturu za tu funkciju.

- Pred nama je vrijeme za konsolidaciju i jačanje stranke. Radit ćemo na jačanju subjektiviteta jer želim da HDZ u Istri bude manje objekt, a više subjekt, kazao je Kliman.

U fokusu će, naglasio je, biti ključni projekti za Istru koje će, u suradnji s Vladom, i dalje gurati svim snagama

- Moji su telefoni poznati i svima stojim na raspolaganju kako bih učinio sve što je u mojoj moći i lobirao za istarske projekte, zaključio je Kliman u svojoj prvoj izjavi kao predsjednik HDZ-a Istarske županije.

U Puli, najvećem istarskom gradu, za vodstvo stranke borila su se dva kandidata: Petar Ćurić, dosadašnji potpredsjednik ove stranke i gradski vijećnik, te javnosti poprilično nepoznata Mihaela Cvek koja je dosad bila aktivna u HDZ-ovoj mladeži.

U trenutku našeg razgovora u Puli je bilo prebrojano više od 90 posto glasova te je Ćurić premoćno vodio s više od 70 posto osvojenih glasova.

- Rezultatima sam jako zadovoljan, puno se radilo i članovi su pokazali da su prepoznali moj trud i rad, ali i program, kazao nam je Ćurić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater