OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Danas bez vode

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Danas će zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode biti u općini Višnjan Rapavel, Anžići, Mališi, Smolici i Kvešti u vremenu od 9 do 11 sati, a u općini Vižinada Ferenci, Filipi, Čandeti, Staniši, Stancija Bevuti, Mekiši, Velići, Jadruhi i Krušari od 11 do 14 sati.

Nakon normalizacije vodoopskrbe može se dogoditi da se kod nekih potrošača pojavi zamućenje vode. U tom slučaju potrebno je obavijestiti dežurnog dispečera na tel. 052/602-260 ili 098-329-834. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta najavljeni radovi se odgađaju do slijedeće obavijesti.

Vodovod Pula obavještava potrošače na području Općine Medulin da će zbog hitne sanacije cijevi na priključku danas od 8 do 13 sati bez vode biti Banjole - Indije. Zbog izrade čvora u sklopu gradilišta vodovodne mreže, sutra, u utorak 16. ožujka od 8 do 16 sati bez vode će biti u Medulinu Munida od kućnog broja 1 do broja 10, od broja 31 do broja 33 i broj 35, Livadice kućni brojevi 1, 31, 33, 35, 49, 51 i 53 (školska zgrada i objekti u zoni škole).

Uslijed radova moguće je zamućenje vode, pa se mole potrošači da svako veće zamućenje jave u Vodovod. U slučaju lošeg vremena, radovi se odgađaju do slijedeće obavijesti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini