OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Danas bez vode

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Danas će zbog radova na vodovodnoj mreži od 10 do 12 sati bez vode u Poreču biti Dom zdravlja i Dom za starije i nemoćne osobe, a od 6 do 16 sati naselja na području Općina Višnjan i Sveti Lovreč te Grada Poreča Babudri, Strpačići, Barat, Legovići, Zoričići, Ribarići, Radovani, Cvitani, Gambetići, Maretići, Košutići, Ženodraga, Katun, Pršurići, Jehnići, Prkovići, Žikovići, Rafaeli, Bratovići, Banki, Jurići, Rakovci, Jurcani, Heraki, Lakovići, Jakići Gorinji, Radići, Orbani, Ivići, Zgrabljići, Vošteni Perini i Selina.

Vodovod Pula obavijestio je potrošače na području Općine Marčana da će zbog izrade by-passa u sklopu gradilišta, u četvrtak 5. studenog od 8 do 14 sati bez vode biti naselje Loborika od kućnog broja 27 A prema kućnom broju 97 (sjeveroistočni dio naselja na izlazu prema Marčani).

Zbog izrade čvora za uklop baypassa isti dan će od 8 do 15 sati bez vode biti i naselje Rebići.

Zbog priključenja na vodovodnu mrežu nove zgrade Medicinske škole, u četvrtak, 5. studenog, od 8 do 15 sati bez vode će biti Santoriova ulica od kućnog broja 1 do broja 22.

Nakon normalizacije vodoopskrbe može se dogoditi da se kod nekih potrošača pojavi zamućenje vode.

U slučaju pojave zamućenja vode, potrebno je obavijestiti dežurnog dispečera na telefon broj 052/602-260 ili 098-329-834.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta najavljeni radovi se odgađaju do slijedeće obavijesti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini