VRIJEME VJENČANJA

Pulska dizajnerica predstavila kolekciju vjenčanica: DA, UZIMAM VJENČANICU IVANE TOMIĆ

Kolekcijom dominiraju geometrijski oblici i prepoznatljiva strukturalnost

| Autor: Lara BAGAR
Vjenčanica Ivane Tomić

Vjenčanica Ivane Tomić


Svestrana pulska dizajnerica Ivana Tomić ima vjenčanicu. Znači li to da je jedna od ponajboljih lokalnih, ali i zasigurno hrvatskih dizajnerica i fotografkinja odlučila reći sudbonosno da? Odgovor je - ne. Ali je zato odlučila uljepšati dan svima onima koji se pripremaju za taj, mnogima, najznačajniji dan u životu.

A kako je proljeće vrijeme buđenja, ljubavi i vjenčanja, tako se i Ivana odlučila okušati u kolekciji vjenčanica i predstavila kolekciju s deset neformalnih vjenčanica koje su kako kaže namijenjene modernim mladenkama. To znači da ako ste jedna od onih ležernih žena koja stvari obavlja u zadnji tren i bez pritiska onda je prva bridal kolekcija pulske dizajnerice kao stvorena za vas. Kod nje je manje-više. Ona ne komplicira, već gleda sve pojednostaviti. Stoga je njezin adut minimalistički dizajn prepun geometrijskih oblika koji stvaraju skladnu cjelinu prepoznatljivog Ivaninog rukopisa.Vjenčanice Ivane Tomić

Kolekcija se sastoji od haljina, ali i drugih modularnih komada kao što su mini haljina i suknja pa sve do genijalnih kombinacija hlača i topova. Savršena je za ležerna proljetna i ljetna vjenčanja, a može se nositi u brojnim drugim prilikama, što je dodatna prednost ove kolekcije koju, kada ugledate izustite, da, uzimam je.Svi komadi izrađuju se isključivo po mjeri, uz maksimalnu prilagodbu svakoj klijentici. Kampanja je snimljena na impresivnom Kanarskom otoku Lanzarote. Lice iz lookbooka je Enola Ivičak, a za kampanju je to Nomi Bonken. Za njezinu šminku i frizuru se pobrinula Andrea Prodan, a fotografije i video potpisuje @ivalweddings.

Vjenčanice Ivane TomićVjenčanice Ivane Tomić

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter