ANJA STEHLIK

Prvi put u Hrvatskoj, u suradnji s Visualia timom, prezentirat će 3D mapping haljinu i catwalk s 3D mappingom

| Autor: Borka PETROVIĆ

Svojim produkcijama revija želim konstantno publici pružiti nešto novo i neviđeno, gledati prema naprijed ne ponavljajući se. To postavljanje letvice uvijek centimetar više ovaj je put rezultiralo time što ćemo upravo u Puli, prvi puta u Hrvatskoj, na pisti imati 3D mapping haljine te mapping same modne piste što nas uvodi u nezaboravni doživljaj, veli Stehlik

 

Pulska dizajnerica Anja Stehlik, koja je svojim revijama do sada udahnula život nekim pulskim lokacijama, novu će, petu samostalnu reviju predstaviti na usponu sv. Teodora. U subotu, 6. srpnja tako će modnim spektaklom najaviti ljeto iz snova.

Modna iznenađenja

Od dizajnerice Stehlik već smo navikli na modna iznenađenja, pogotovo kada se radi o prezentaciji novih kolekcija. No, svoju novu kolekciju za nadolazeće ljeto odlučila je predstaviti u dosad posve neviđenom modnom scenariju.

- Svojim produkcijama revija želim konstantno publici pružiti nešto novo i neviđeno, gledati prema naprijed ne ponavljajući se. To postavljanje letvice uvijek centimetar više ovaj je put rezultiralo time što ćemo upravo u Puli, prvi puta u Hrvatskoj, na pisti imati 3D mapping haljine te mapping same modne piste što nas uvodi u nezaboravni doživljaj, veli nam Stehlik.

Pojašnjava da je, zajedno s Visualia grupom, kreirala jedinstvenu modno-vizualnu priču pod nazivom "Secret garden" kojom će uvesti Puljani i turiste u čarobni svijet modnih kreacija. Tako će revija, na kojoj će modeli novu ljetnu kolekciju predstavljati na catwalku s 3D mappingom, te večeri biti rezultat čarobne povezanosti mode i tehnologije i dati jedan posve novi uvid u budućnost mode.

Vesela i divlja

Dosljedna svom modnom izričaju, Stehlik žena ove je sezone vesela i divlja u isto vrijeme, kulerski romantična i sexy te samouvjereno nosi motive flore i faune, obogaćene volanima i vješto skrojene coctail haljine. Haljinu na kojoj će se postaviti 3D mapping, doznajemo, nije jednostavno skrojiti pa se puno promišljalo o materijalima i strukturi haljine. Nakon brojnih proba odlučeno je da se ona izradi od satena i bude čvrste, bogate strukture. Kakve - dođite pogledati uskoro. Zanimljivo je da će cijelu reviju u divljem, šarenom tonu pratiti i tonovi afričkih bubnjeva, a publiku očekuju i dodatna plesna iznenađenja.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini