ROVINJ

Modna revija na atraktivnoj šetnici: MODA, GLAMUR I PANORAMA ZA PET ZVJEZDICA

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ
(Nina ORLOVIĆ RADIĆ)

Za goste i brojne šetače koji na šetnici, uz kavu ili piće rado uživaju u zalasku, priređena je modna revija butika. Sve njih, i u sklopu Dana Lungomare Plaze na modnoj reviji udružio je Viktor Drago, osmislivši kreativni koncept i styling

Atraktivna šetnica podno Grand Hotela Park Rovinj postala je jednokratna pista za manekenke i manekene butika i trgovina koje posluje u sklopu ovog rovinjskog hotela s pet zvjezdica s najljepšim pogledom na Jadranu. Proljetos otvoren gostima, novi Grand Hotel Park, zahvaljujući svojoj eleganciji i stilu u kratko je vrijeme postao sinonim za odmor iz snova.

Modna revija butika

Za goste i brojne šetače koji na šetnici, uz kavu ili piće rado uživaju u zalasku, priređena je modna revija butika. Sve njih, i u sklopu Dana Lungomare Plaze na modnoj reviji udružio je Viktor Drago, osmislivši kreativni koncept i styling.

Brojnim su se posjetiteljima, koji su najbolje pozicije zauzeli uz samu tridesetak i koji metar dugu pistu, predstavile trgovine Vilebrequin i Five Star Fashion koje nude asortiman odjeće i obuće vrhunskih svjetskih brendova poput Ganta, Barboura, Polo Ralph Laurena, La Martine i Sebaga Orlebar Brown, Heidi Klein, Zimmermann, Camilla, Cult Gaia, Stine Goya, Rodebjer, Isabel Marant, Etoile, Ulla Johnson, Golden Goose, te trgovine Salt i Prostor, koje se nalaze u obližnjim hotelima Monte Mulini i Lone. Veliki su interes izmamili i zagrebački Concept Storeovi Garderoba, Nicola's, More More, Dea Orh i Belle Epoque.

Parfemi i kozmetika

Modnoj reviji prethodilo je i jedno osjetilno iskustvo, odnosno predstavljanje ekskluzivnih niche parfema i kozmetike. U miomirisnu šetnju kroz čudesan svijet opojnih i ugodnih mirisa posjetitelja je vodio ekspert za luksuzne niche parfeme, Borut Mihalić.

Uz njegovu stručnu pomoć moglo se birati najbolje mirise iz selekcije brendova brendova Byredo (bajredo), Juliette has a gun, Xerjoff i Escentric Molecules te kozmetike Dr. Barbara Sturm. U modnoj reviji na rovinjskom lungomareu doista se uživalo.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater