NOVA KAMPANJA

BREND MASHNA Ljetna kolekcija ogrlica i ukrasa za kosu pulske dizajnerice Petre Fabian Kapov u znaku cvijeća NIKAD ŠARENIJA, ZAIGRANIJA I KREATIVNIJA

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA

Petra Fabian Kapov, dizajnerica mladog brenda nakita Mashna, ovog ljeta razmišlja samo pozitivno. U cvijeću je pronašla inspiraciju za nove početke, procvat i preobražaj. Inspirativni dodatak za dan ili eleganciju za noć.

- Nova kolekcija brenda Mashna oraspoložit će svaki trenutak ovog ljeta. Nikad šarenija, zaigranija i kreativnija ogrlica novitet je kojeg ćete rado nositi i uz najjednostavnije modne odabire, ističe se u najavi kolekcije.

foto

Iz nove Mashna kolekcije Petre Fabian Kapov (FOTO: Ana Bolobicchio (Anushcka Sien))

- Cvijeće oduvijek ima značajnu ulogu. Vezujemo ga uz ljubav, sreću i prijateljstvo, a to je sve što ovih dana trebamo, kaže Petra Fabian Kapov i dodaje: "Ako dosad već nismo, vrijeme je da probudimo lijepo u nama, i ljudima koji nas okružuju. Budemo si pogon i podrška."

U kolekciji upečatljivih ogrlica, dizajnerica je "spojila najbolje od boja i kreirala neodoljive novitete koji su idealni za vruće ljetne dane i večeri."

foto

Nova kolekcija snimljena je na pulskoj Zelenici (FOTO: Ana Bolobicchio (Anushcka Sien))

- Razmišljala sam tako da je najjednostavniji način da od običnog dnevnog ili večernjeg stylinga postignem upečatljiv i privlačan, taj da ponudim efektan komad nakita. Trendseterice odavno znaju da se upravo na taj način može kompletno promijeniti percepcija nečijeg stila, dobiti punoća i personalizacija svake modne kombinacije. A i lijepo je osjećati se potpuno. Drugačije i privlačno. Svaki komad je unikatan jer kombinacije cvijeća i boja slažem po trenutačnoj inspiraciji i osjećaju, pa je to još jedna od posebnosti ove kolekcije. Nitko neće nositi dvije iste ogrlice, kaže Petra Fabian Kapov.

foto

Mashna misli i na najmlađe (FOTO: Ana Bolobicchio (Anushcka Sien))

Uz kolekciju ogrlica, dizajnerica je osmislila i ukrase za kosu za djecu, pa ih majke i kćeri, ali i prijateljice ili sestre mogu zajednički "upariti".

- I to je jedan od načina da dočaraju svoju bliskost i povezanost. Da budu, jednake, a različite, zaključuje dizajnerica.

Fotografije nove kolekcije, koja je snimljena na prekrasnoj pulskoj Zelenici, potpisuje Ana Bolobicchio (Anushcka Sien).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of