TIKTOK TREND

"Puffy Lips" donosi prirodno pune usne s trenutnim učinkom

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Možda ste čuli za najnoviji trend usana koji je postao viralan na TikToku – takozvane "napuhane usne". Ako imate prirodno tanke usne ili samo želite isprobati izgled punijih usana, onda ste došli na pravo mjesto!

Otkrivamo kako možete stvoriti izgled napućenih usana kako biste odmah stvorili vizualno pune usne. 

Sve počinje pilingom

Trend šminkanja "puffy lips" odnosi se na tehniku kojom se usne čine punijima i voluminoznijima, kao što je ranije najavljeno. To se postiže korištenjem raznih proizvoda za usne i korektorom – da, dobro ste čuli!

Pravilnom uporabom proizvoda možemo stvoriti prekrasne pune usne bez potrebe za korištenjem filera ili botoksa.

Prvi korak do ovog izgleda je priprema usana. Započnite nježnim pilingom usana kako biste uklonili mrtve stanice kože i stvorili glatku površinu. To možete učiniti s pilingom ili četkicom za zube kružnim pokretima. Zatim nanesite hidratantni tretman kako bi vaše usne bile meke i podatne. 

Ruž kao osnova

Slijedi temeljni premaz. Odaberite ruž u boji po želji koja je malo tamnija od vaše prirodne boje usana. Obilno nanesite ruž na usne, pazeći da su potpuno prekrivene.

Ovo služi kao osnova za efekt napuhnutih usana. Sada dolazi trik koji stvara izgled napućenih usana – korektor ili vrlo svijetli ruž. Odaberite proizvod koji je nešto svjetliji od tona vaše kože i nanesite ga na sredinu usana malim kistom ili prstom. 

Nježno izblendajte korektor prema van kako biste stvorili prirodan prijelaz, ovo svijetlo područje na sredini vaših usana stvorit će iluziju punoće.

Da bi look bio još intenzivniji, možete nanijeti svjetlucavo sjajilo na usne. Odaberite sjajilo s blago reflektirajućim završetkom kako biste privukli svjetlost na svoje usne i pojačali učinak napućenih usana.

Nanesite sjajilo za usne na sredinu usana i lagano ga izblendajte prema van.

Kontura

Ako želite, izgled možete dodatno personalizirati pomoću olovke za usne. Odaberite olovku u boji sličnoj vašem ružu i nacrtajte lagani obris duž prirodne linije usta.

Nježno pomiješajte konturu prema unutra kako biste stvorili prirodan prijelaz i uživajte u svojim prekrasnim usnama!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum