ANJA STEHLIK

FOTO / Pulska dizajnerica predstavlja moćna ženska odijela u limitiranom izdanju

Svaki sako u kolekciji ima jedinstvenu priču otisnutu na podstavi, s ilustracijama žena koje simboliziraju snagu i hrabrost * Po prvi put, ova kolekcija predstavlja i liniju odijela za djevojčice s posebnim detaljima i personaliziranom podstavom u proljetnim bojama za male dame sa stavom

| Autor: Glas Istre
Svaki sako u kolekciji ima jedinstvenu priču otisnutu na podstavi, s ilustracijama žena koje simboliziraju snagu i hrabrost (foto Ivana Tomić / Photography)

Svaki sako u kolekciji ima jedinstvenu priču otisnutu na podstavi, s ilustracijama žena koje simboliziraju snagu i hrabrost (foto Ivana Tomić / Photography)


Pulska dizajnerica Anja Stehlik upravo predstavlja svoja nova moćna ženska odijela u limitiranom izdanju. Njena nova kolekcija ženskih odijela donosi snažnu i hrabru priču, slavi žensku energiju i ističe snagu malenih i velikih žena koje su ujedinjene u ovoj modnoj priči. Svaki sako u kolekciji ima jedinstvenu priču otisnutu na podstavi, s ilustracijama žena koje simboliziraju snagu i hrabrost.

Otkako se pojavila na modnoj sceni, dizajnerica Anja Stehlik svojim brendom unikatnih odijela O´dijelo osvaja srca muškaraca i žena koji cijene stil te se žele istaknuti iz mase uniformiranih odijela. Njena chic odijela zrače neodoljivim šarmom koji je primjenjiv i za poslovne sastanke kao i večernje izlaske, stvarajući dojam moći i seksipila koji je bezvremenski.

Stehlik

Stehlik

Stehlik

I nova O ´dijelo kolekcija odiše profinjenošću i odvažnošću, te se ističe detaljima na reverima poput perja, metalnih ukrasa, predimenzioniranim cvjetovima, perlama i volanima koji su upravo dovoljno hrabri i sofisticirani da pruže zanimljivu i odvažnu notu.

"Sva odijela se izrađuju po mjeri i želji klijentica, što je savršen način da dobijete svoje savršeno 'powersuit' odijelo", kaže Anja Stehlik i naglašava da izbor krojeva, boja, materijala i detalja pruža neiscrpne mogućnosti za stvaranje savršene kombinacije za svaku priliku.

Kolekcija O´dijelo sinonim je za sofisticiranost, snagu i hrabrost koja slavi žensku energiju i pruža neusporedivu eleganciju. Kroz kolekciju se protežu nijanse ljubičaste i kiwi zelene, a sako od trapera s detaljima je pravi "must have" proljetne sezone.

Stehlik

Stehlik

Stehlik

Po prvi put, ova kolekcija predstavlja i liniju odijela za djevojčice s posebnim detaljima i s personaliziranom podstavom u proljetnim bojama koje će oduševiti male dame sa stavom.

Ovo je posebna priča za odvažne djevojčice, djevojke, žene koje žele svoj 'power suit' po mjeri i želji.

U modnoj kampanji novu kolekciju nose modeli Alexandra Vuk, Anja Stehlik i Leni Moretti, MUA potpisuje Balmari studio, a frizure Artistic. Kampanju je snimila Ivana Tomić / Photography.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum