Proljetni Štrik Butik

U subotu u Circolu sajam second hand odjeće

| Autor: Lara BAGAR
Štrik butik

Štrik butik


Lijepo proljetno vrijeme donosi i sa sobom dugoočekivani Štrik Butik, buvljak ili sajam second hand odjeće koje će se u subotu u Circolu održavati od 10 do 13 sati.

Prilika je to za rješavanje stare ali i osvježavanje nove garderobe po prihvatljivim cijenama. Dakle, haljine, kaputi, cipele, torbice, šeširi, nakit i sve ono što je nekome višak, drugome će biti dobitak i to po povoljnoj cijeni.

Štrik butik, od svojih početaka 2020. godine, postao je više od običnog buvljaka, modno je to druženje gdje se uz recikliranje stilova stvaraju neki novi. Idealna je to prilika za modno druženje i kupovinu, nerijetko i skupe, markirane odjeće po povoljnim cijenama, a istovremeno i dobar modni ulov stilskog rariteta.

Zanimljivo je da second hand sajmovi posljednjih godina imaju pravi revival u europskim metropolama gdje oni postaju inspiracija modnim kreatorima, a trendseteri, modni znalci, ne propuštaju ovakve događaje. Tako je i pulski Štrik butik na jednoj od najljepših

ugostiteljskih terasa postao referentno mjesto za sve one koji znaju gdje se može odjenuti jeftino i sa stilom. Subotnja modna špica "odjeće sa pričom", odvijati će se na terasi Circola, a u slučaju lošeg vremena u dvorani istog.

"Prođite na druženje i izaberite si koji "komad" za nadolazeće proljeće. I ne zaboravite ponijeti svoje vrećice ili torbe", poručuju organizatori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter