OVE JESENI U POREČU

Istra & Craft Beer Festival, manifestacija malih i nezavisnih pivovara


Veliki pivski festival okupit će male, nezavisne i craft pivovare, dovesti izvrsne bendove među kojima
i TBF, Let3 i Hladno pivo, te ponuditi najukusnije zalogaje koji se savršeno sljubljuju s pivom

Male, nezavisne i craft pivovare okupit će se ove jeseni u Poreču na novom Istra & Craft Beer Festivalu. Događaj koji će privući brojne ljubitelje omiljenog pića od ječma i hmelja održat će se od 4. do 7. listopada na porečkoj rivi u „pop up“ pivnici uz more, a osim kvalitetnog piva festival u Poreč dovodi izvrsne domaće rock bendove i ukusne zalogaje koji se savršeno sljubljuju s pivom.

Domaći pivoljupci cijene kvalitetno pivo. Naime, na hrvatskom tržištu je trenutno četrdesetak malih i nezavisnih pivovara, a trend i dalje raste. Hrvatska je s godišnjom proizvodnjom od 3,4 milijuna hektolitara piva na 22. mjestu u Europskoj uniji dok po potrošnji zauzima visoko osmo mjesto.

Na festivalsku pozornicu će u glazbenom dijelu programa 5. listopada najprije stati Let 3, dan kasnije omiljeni splitski bend TBF, a treći, zadnji dan festivala nastupit će Letu Štuke i Hladno pivo.

Program festivala počet će već 4. listopada promocijama piva i nagradnim igrama kod porečkih ugostitelja, a iste večeri će i Valamarov restoran Spinnaker biti domaćin Spinnaker Gourmet Stage večere gdje će posluživati vrhunske specijalitete uparene s craft pivima.

Organizatori će sve informacije o Istra & Craft Beer Festivalu objavljivati na službenoj web stranici festivala www.istracraftbeer.com i na društvenim mrežama gdje će ljubitelji piva uskoro moći pronaći popis svih gostujućih pivovara i vrsta piva, kao i opis ponude street food delicija. (GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater