MADE IN ISTRA

Unatoč krizi, ako je ideja dobra - uspjeh je zagarantiran: OAZA LJEPOTE DANIELE RADOŠ

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Prateći Danielinu viziju, za uređenje interijera zaslužni su Danielin suprug i Ivin otac, arhitekt (Snimio Milivoj Mijošek)

Prateći Danielinu viziju, za uređenje interijera zaslužni su Danielin suprug i Ivin otac, arhitekt (Snimio Milivoj Mijošek)


Frizerka Daniela Radoš 36-godišnja je Puljanka koja je usred korona-krize ostvarila svoj san i otvorila frizerski salon "D Hair Lab" u Ulici Bože Gumpca.

Dok je pandemija mnoge djelatnosti dovela do ruba, Radoš je hrabro zakoračila u novi poslovni izazov uz pomoć poticaja za samozapošljavanje. I kaže, dobro joj je krenulo. Iako je salon otvoren prije nekoliko dana, termini su gotovo svi već bukirani.

- Bilo mi je jako teško odlučiti se na taj korak i dugo sam se premišljala. Obitelj, pogotovo suprug koji mi je puno pomogao u realizaciji salona, bili su mi jako velika podrška. Nadam se da se pandemija bliži kraju, a nakon toga će mnogi jedva dočekati da se opuste i uljepšaju, kaže nam Radoš.

Ne krije uzbuđenje, veliko joj je zadovoljstvo imati svoju slobodu, odlučivati s kime će surađivati i što će raditi. U ponudi salona pregršt je tretmana, a kako nam kaže sugovornica, koriste se najnovije tehnike i prate trendovi.

- Radimo s vrhunskim proizvodima i najboljim uređajima. Keratinski tretmani, olaplex, ma sve što je zadnji hit. U ponudi imamo i novu tehniku air toucha, sličnu balayagu, kojom se pramenovi uz pomoć fena odvajaju da bi bili sitniji i izgledali prirodnije. Uskoro ćemo imati i beauty kutak s najnovijim tretmanima iz svijeta ljepote. Uz manikuru i ugradnju trepavica time će se baviti beauty artistica Iva Pernar koja se posljednje dvije godine usavršavala u Londonu, kaže Radoš.

Daniela Radoš (Snimio Milivoj Mijošek)

Danas je vrijeme novac, podsjeća, pa klijentice koje čekaju da im se boja za kosu "ulovi", za to vrijeme mogu napraviti manikuru ili neki drugi tretman.

- Ljudi nemaju više vremena odlaziti posebno kod manikera, potom na frizuru. Kako bi izbjegli sva ta čekanja i odlaske na različite lokacije, ovdje nastojimo kombinirati brojne tretmane i mnogima olakšati uslugu. Nadamo se da ćemo uskoro moći raditi i make-up, kada napokon skinemo maskice!, kažu nam Radoš i Pernar.

Interijer salona uređen je u minimalističkom stilu, s crnim glamuroznim namještajem, drvenim elementima, nepravilnim zrcalima i zanimljivim detaljima.

"Ovaj salon je doslovno njezin san od malena, u njemu je apsolutno sve kako je sama zamislila - od svjetla do ogledala. Ma sve što vidite je nacrtano pa napravljeno po njezinoj želji!", priča nam Iva Pernar. Prateći Danielinu viziju, za uređenje interijera zaslužni su Danielin suprug i Ivin otac koji je po zanimanju arhitekt.

- Sve što čini salon, metalne konstrukcije, ogledala i namještaj, osim stolica, izrađeno je u Istri. To nam isto mnogo znači jer na taj način podržavamo i naše lokalne proizvođače, dodaje Pernar.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater