DRUGA VEČER FESTIVALA

"U ZAGRLJAJU GLAZBE, KAMENA I MORA": Amira Medunjanin ispunila očekivanja publike u Montrakeru

| Autor: Mladen RADIĆ
Amira Medunjanin

Amira Medunjanin


Nakon prve uspješne večeri gdje je nastupio popularni gitarist Vlatko Stefanovski, drugu večer na festivalu "U zagrljaju glazbe, kamena i mora" u kamenolomu Montraker nastupila je kraljica sevdaha Amira Medunjanin.

Ova pjevačica postala je jedna od najpoznatijih interpretatorica tradicionalne bosanske glazbe te je ujedno sinonim za sevdah i sevdalinku. Za pjevačicu ovo je prvi nastup u predivnom kamenolomu Montraker u Vrsaru te kako je istaknula posebno se pripremila za ovaj nastup. Amira je nastup upotpunila kao trio sa Zoranom Majstorovićem na gitari i oudu i Bojanom Skočićem na kontrabasu. Na ovakav zajednički nastup publika je pozitivno reagirala.

"Poslije Vlatka Stefanovskog podignuta je ljestvica na zavidnu razinu, ali Amira je nastavila u istom tonu i odlično odradila nastup. Publika je uživala u koncertu što se moglo osjetiti po njihovoj interakciji s divom sevdaha", kazao je producent Kašljević.

Festival je nastavljen sinoć s Perpetuum Jazzile, a večeras u Montrakeru nastupa Massimo. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr i na ulazu. Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a testiranje u sklopu festivala je besplatno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini