FESTIVALSKA SEZONA

U Rovinju "100% Festival" od 18. do 20. lipnja

| Autor: Glas Istre
Featival

Featival


Festival naziva "100% Festival" održat će se u Rovinju 18.,19. i 20.  lipnja, i to na lokaciji koja se nalazi na cesti prema Polarima. Riječ je o trodnevnom festivalu sa satnicom od 13 sati do 21 sat.

Prvotno je festival bio planiran za vikend prije, od 11. do 13. lipnja, ali je pomaknut.

Nastupit će poznati izvođači, kao što su: Mike Vale, Blacksoul/PEZNT, Gramophonedzie, Vlady, Pink Margarita, Jala Brat/Buba Corelli, Inas, Damir Boz, Ghalel, Night Express, te Rovinj Music Lab.

Ulaznice se mogu kupiti online putem entrio.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske, kao i na prodajnim mjestima diljem Istre, a to su caffe bar Circolo Umag, Element Novigrad, Rustico bar Pula, Cafe bar Monfiorenzo Rovinj, kao i kod promotora putem društvenih mreža.

Sama lokacija održavanja festivala je na adresi Polari 14. Rovinj, na privatnoj parceli površine od 9.000 metara četvornih, a od toga za održavanje manifestacije je osigurano 6.000 metara otvorenog prostora, dakako sve uz poštivanje epidemioloških mjera.

- U organizaciji radi više od stotinu ljudi s Rovinjštine, jer smo željeli uključiti lokalnu zajednicu, a velika pozornica bit će smještena uz isto tako veliki bazen. Očekujemo dobru i sigurnu zabavu za sve posjetitelje, kao i vjetar u leđa za ulaz u nadolazeću sezonu, zaključili su organizatori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of