ATRAKTIVNA LOKACIJA

Treća sezona Netflixove hit-serije snima se u Hrvatskoj

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Foto Turistička zajdnica)

Ilustracija (Foto Turistička zajdnica)


Snimanje treće sezone serije Witcher, nakon Slovenije, nastavljeno je na Krku u uvali Zala, u blizini Stare Baške. Na lokaciji su već postavljene kulise, piše Index.

Snimanje nove sezone počelo je početkom ožujka u talijanskoj provinciji Bolzano, u Južnom Tirolu pa se nastavilo u Sloveniji, a sad je ekipa stigla u Hrvatsku.

Osim toga, glumica Freya Allan snimljena je kako napušta hotel u Rijeci i odlazi na set.

U dvije sezone glavnog lika serije utjelovio je Henry Cavill (38).

Dojmovi o drugoj sezoni serijala o avanturama Geralta od Rivije, plaćenog lovca na čudovišta, ostali su podijeljeni. Ali to nije poljuljalo Netflix da nastavi s ekranizacijom priča poljskog autora Andrzeja Sapkowskog.

O dolasku ekipe Netflixove serije u Hrvatsku dugo se šuškalo.

"Za Hrvatskom kao filmskom lokacijom vlada velik interes", rekla nam je ranije Tanja Ladović Blažević, voditeljica HAVC-ova Odjela za poticanje ulaganja u audiovizualnu produkciju.

"Očekujemo jako puno snimanja ove godine, ali ne mogu govoriti o naslovima. Mogu reći da smo prošle godine imali preko 200 milijuna kuna potrošnje stranih produkcija, a ove godine već sad očekujemo oko 300 milijuna. Najave su izvrsne, mi odlično kotiramo kao lokacija", dodala je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini