KRENIZDRAVO.HR

TKO DOMA UŽIVA POD PLAHTAMA, BOLJI JE I NA POSLU: evo kako redovito vođenje ljubavi može pomoći vašoj karijeri

| Autor: Krenizdravo.hr
(Arhiva)

(Arhiva)


Saznajte kako održavanje zdravog i redovitog intimnog života u braku utječe na zadovoljstvo poslom i predanost na radnom mjestu

Osobe kod kojih je kućni seks visoko na listi prioriteta ostvaruju bolje rezultate na radnom mjestu. Rezultat je to istraživanja Keitha Leavitta, izvanrednog profesora na Državnom sveučilištu Oregon, čiji su rezultati objavljeni u Journal of Management.

Tijekom dva tjedna istraživale su se radne i seksualne navike 159 zaposlenih osoba koje su ujedno u braku te se pokazalo kako je vjerojatnije da će takve osobe dublje uroniti u radne zadatke i više uživati u svom poslovnom životu.

Studija je također pokazala da donošenje poslovno uvjetovanih problema i stresa s radnog mjesta kući, negativno utječe na seksualni život. U eri smartphonea, e-mailovi stižu i nakon radnog vremena, a odgovori se često očekuju bez obzira na situaciju. U takvim okolnostima, kada posao ne ostaje na radnom mjestu već se miješa s privatnim životom, trpe i spolni odnosi u braku, što negativno utječe na poslovni učinak.

Koliko dugo nas “drži” učinak dobrog seksa te kako su kućni seks izvan radnog vremena riješili Šveđani i Francuzi doznajte na Krenizdravo.hr

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of