GLAMUROZNO SLAVLJE

SAPORE DI MARE, SAPORE DI SALE: Special Gin Karbun White party u Polidor beach baru

Dugo iščekivani Sapore di mare, sapore di sale party, apsolutno je oduševio. Zaslužni su za to Polidor beach bar, Destilerija Aura iz Buzeta i Boris Ružić

| Autor: Gordana ČALIĆ ŠVERKO


Polidor beach plažom i ove godine dominirala je ekipa u bijelom. Dugo iščekivani Sapore di mare, sapore di sale party, proteklog je vikenda apsolutno oduševio. Zaslužan je za to vrsni trio: Polidor beach bar, Destilerija Aura iz Buzeta i sinonim vrhunskog dizajna, Boris Ružić.

Karbun dekoracije

Dress code bijelo i atraktivne dekoracije koje potpisuje Boris Ružić, i inače prekrasnu plažu Polidor preobrazili su u čarobno mjesto koje je pokazalo da Hrvati ne moraju ići daleko da bi uživali u prekrasnom prirodnom i luksuznom ambijentu.

(Snimio Manuel Paljuh)

Piće večeri je bio nagrađivani Gin Karbun destilerije Aura, prepoznatljive na globalnoj razini, a tu su bile i razne Karbun dekoracije - bijele bačve, ležaljke, photo wall za fotke i bijeli šeširi koji su dali posebnu notu ovom bijelom i otmjenom događaju. Aura doista ima razloga za slavlje, zadnjih mjeseci niže priznanje za priznanjem. Može se pohvaliti s desetak zlatnih odličja na svjetskim i domaćim natjecanjima, uz ostalo i Gin Karbun koji je dobio ime po staroj riječi za ugljen, ove je godine na svjetskom natjecanju "World Spirit Awards 2021" osvojio zlatnu medalju.

(Snimio Manuel Paljuh)

Plesne točke u moru i dolazak barke s poznatim talijanskim saksofonistom Danieleom Vitalijem i violinistom Antunom Stašićem oduševili su sve, a kada je već zabava uz more, jedini logični vrhunac večeri bio je da Jole, dugogodišnji prijatelj obitelji Ukušić, zapjeva na pozornici. Uz Joleta, na partyju su uživale i druge poznate ličnosti poput modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Poštivane sve mjere

Nevjerojatna atmosfera i brojna iznenađenja koja su pripremili organizatori poput sinkroniziranog plivanja, plesačica u bijelim kostimima s perjem, fire showa i puštanja lampiona pokazali su da ništa nije prepušteno slučaju.

(Snimio Manuel Paljuh)

Decentni bijeli dekor, sjajne modne kombinacije u bijelom, zalazak sunca i vrhunska kapljica, doprinijeli su općem stavu da je to definitivno bio jedan od najboljih partyja ove sezone.

Sve mjere su poštovane, zabava je završila u pola noći, uz zajedničko puštanje lampiona i vatromet iznenađenja. S obzirom na posebnost ovogodišnjeg izdanja, teško je uopće pretpostaviti na koji će ga način organizatori uspjeti sljedeće godine nadmašiti.

(Snimio Manuel Paljuh)(Snimio Manuel Paljuh)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater