ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Ovim je horoskopskim znakovima NAJTEŽE ČUVATI TUĐE TAJNE

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Šutnja je zlato, kaže poslovica, ali ta mudrost ostavlja neke ljude prilično hladnima. Dok nekim prijateljima, suradnicima ili susjedima možemo povjeriti najdublje tajne, svi znamo jednog ili dvojicu koji se ne mogu suzdržati, a da se ne izlanu o temi koju su trebali zadržati za sebe, piše tportal.

Što neke ljude čini povjerljivima, a druge lakomislenima i nepouzdanima? Pored faktora kao što su odgoj i naslijeđeni temperament, ističe se i pripadnost horoskopskom znaku. Pogledajte kome je u prosjeku najteže kontrolirati jezik!

Blizanci

Merkurova su djeca vrlo društvena i neumorno razmjenjuju informacije. Toliko im je stalo do konverzacije da, u nedostatku novosti koje smiju neškodljivo iznijeti, odaju sugovorniku činjenice koje su im priopćene u strogom povjerenju. Sve samo da razgovor nastavi teći! Ako vas imalo tješi, jednako često odaju svoje tajne.

Strijelac

Dobar je slušatelj. Posjeduje prijateljsku notu koja navodi ljude da mu bez zadrške otkriju dijelove svoje intime ili sjajnog poslovnog plana koji će sigurno uspjeti - ako ne dospije do neželjenih ušiju! I tu Strijelac stupa na scenu: on će, u pravilu bez zle namjere, izbrbljati što je čuo vjerujući da je to zanimljiva i društveno značajna tema.

Djevica

Iznenađenje! Ili ne? Djevica pažljivo čuva svoje tajne. Povremeno je previše zatvorena i drži stvari za sebe iako bi joj bilo bolje da se otvori i zamoli za podršku ili savjet. No ako se radi o tuđim tajnama, stvari se mijenjaju. Djevica će obznaniti osjetljive informacije o onome tko joj se zamjerio ili tko ne postupa onako kako bi htjela, uvjerena da 'najbolje zna kako drugi trebaju živjeti'.

Jedan od 'razgovorljivih' znakova je i Vaga. Reći će bilo što da prekine tišinu u društvu. Naročito trač.

Ovan je pak nagao tip. Odat će intimu onoga na koga se naljutio.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater