PULA

Od petka ponovno plesni partiji na Saccorgiani

| Autor: V. BEGIĆ

Od ovoga petka ponovno će pulski Zeppelin na Saccorgiani biti domaćin plesnih partija. U znaku vrućih latino ritmova, u organizaciji Plesnog studia Excelente i Barbare Mrkonja, svi ljubitelji plesa od 22 sata pa sve do kasnih noćnih sati moći će, nakon skoro tri mjeseca stanke zbog koronavirusa, uz poštivanje svih epidemioloških mjera ponovno plesati.

Petkom će biti na programu tematski ciklusi, kao što je to bilo tijekom ostatka godine - od onih vezanih uz pojedine blagdane, godišnja doba, prilike i drugo.

U posljednje je vrijeme ta vrsta umjetnosti i izražavanja aktualnija nego ikada, i u doba korona krize brojni su plesači jedva čekali da mogu ponovno zaplesati. Ovaj plesni studio, koji je sredinom siječnja proslavio svoj treći rođendan, okuplja plesače svih generacija i profesija, a s radom je ponovno počela i njihova plesna škola ponedjeljkom i srijedom od 21 sat u prostorima Plesnog studija Saltatrix u Šijani u zgradi Italuniona.

Mrkonja ističe izvrsnu suradnju sa Zeppelinom od prvoga dana, navodeći da je to mjesto postalo važno istarsko središte za ples.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom