DOŠLI BEZ NAJAVE

NOVI MILIJUNAŠI: Bračni par iz Slavonije nakon četiri tjedna došao po JACKPOT DOBITAK OD 10 MILIJUNA KUNA

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Hrvatska lutrija izvijestila je kako je bračni par iz Našica podigao svoj dobitak - Jackpot Lota 7 u iznosu od 10.000.000,00 kuna.

Ističu kako su već pomišljali organizirati medijsku potragu za sretnim dobitnikom. Za sada nitko ne zna da su baš oni ti sretnici koji su osvojili Jackpot od maksimalnih 10 milijuna kuna. Bili su spremni odgovoriti na mnogobrojna pitanja.

- Nemam svoje omiljeno prodajno mjesto za igru, nisam redovan igrač i nemam svoje sretne brojeve. Igram se. Loto 7 jedina je igra koju igram i to već dugi niz godina. Nisam očekivao dobitak pa nisam šokiran niti posebno uzbuđen. Zakasnio sam na TV izvlačenje tako da nisam odmah znao da sam baš ja sretni dobitnik, polovio sam samo pola brojeva i tek sam za koji dan shvatio da sam osvojio Jackpot, govori sretni dobitnik, dok je supruga očigledno uzbuđena dodala:

- Taman sam se smirila i sada na blagajni ponovo me obuzima neko uzbuđenje. Veliki je to novac. Na što ćemo potrošiti dobitak? Koliki god popis napraviš, još uvijek ostaje puno novca za trošiti, rekla je, piše Jutarnji list.

Rekli su da nemaju nekih posebnih, neostvarenih želja nemaju. Nisu očekivali dobitak pa još ne znaju na što će ga potrošiti.

Mirovina nije velika, s te strane će dobro doći sigurnost koju dobitak donosi.

- Sada idemo na ručak, a s vremenom ćemo odlučiti što s dobitkom. Dio ćemo svakako podijeliti u najužoj obitelji, rekli su na odlasku i poručili drugima da igraju, a oni će i dalje igrati, jedan listić, dovoljno za dobitak, piše Jutarnji list.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater