SOFT OPENING

NOĆNI KLUB STEEL OTVORIO VRATA Matteo Cetinski: Steel je pun stila. Ovo je točka na i Rovinju koji je visoko podigao ljestvicu ponude

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ


Prostor me oduševio. Šank u sredini koji dominira i koji je protočan. Raw dizajn, koji se fantastično uklopio u bivšu tvorničku halu, ali i donio nešto novo, avangardno i atraktivno, kaže Daniel Matić, jedan od posjetitelja

Ako je suditi po komentarima prvih posjetitelja novootvorenog noćnog kluba Steel u Rovinju, očekivanja su ispunjena. Programski direktor kluba Tomo in der Mühlen nije krio zadovoljstvo posjetom.

- Naša su očekivanja i više nego ispunjena. S obzirom na činjenicu da je to bio "soft opening" i da se odvijao u tjednu, odnosno u četvrtak, napola pun prostor koji može primiti 900 ljudi odličan je rezultat, kaže In der Mühlen.

Veće grupe gostiju počele su dolaziti oko 23 sata. Otvorenjem ovog kluba noćni život se vratio u Rovinj, uz Dubrovnik najatraktivniju hrvatsku destinaciju, koji minulih 15-ak godina ovakav sadržaj nije imao. I to se noćni život vratio u punom smislu riječi.

Interijer i muzika

- Prostor me oduševio. Šank u sredini koji dominira i koji je protočan. Raw dizajn, koji se fantastično uklopio u bivšu tvorničku halu, ali i donio nešto novo, avangardno i atraktivno u prostor zabave. Interijer je usklađen programskim sadržajem i izborom muzike, te ostaje jedino za reći da je Steel, ne samo ponovno donio zabavu, već i kvalitetnu ponudu, kako za domaće, tako i strane posjetitelje, rekao nam je Daniel Matić.

I drugi posjetitelj Steela s kojim smo razgovarali, poznati pjevač Matteo Cetinski, pohvalio je prostor.

- Nakon dugo godina bez klupskog prostora, Rovinj je dobio Steel koji je pun stila - od dizajna, preko kvalitete uređenja i opreme prostora pa do, ne manje važne, dobre klupske glazbe i zabave. Otvaranjem Steela, Rovinj, koji je evidentno posljednjih mjeseci, ili samo godinu unazad, visoko podigao ljestvicu ponude, stavio je "točku na i", smatra Cetinski.

Odlična izolacija

Na radost prvih susjeda kluba, Steel ima odličnu izolaciju, pa se iza zidova i zatvorenih vrata ništa ne čuje. Manje upućeni u točnu lokaciju kluba stoga su prve večeri imali problem pronaći gdje se on uopće nalazi. Kako je pojasnio Tomo in der Mühlen, klub je tek startao i pred njim je bogat program događanja. Namjera je da Steel uskoro postane poznat širom Istre i daleko dalje.

Prenesimo na koncu komentar jedne od posjetiteljica, koja je rekla da se osjeća kao da je na godišnjem odmoru i provodu u nekom od klubova New Yorka.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater