vodeći hrvatski lifestyle portal

Journal je iskoračio u regiju i pokrenuo Journal Srbija. U povodu službenog lansiranja u Rovinju održan party

U čast širenja poslovanja, u odličnoj su se atmosferi do kasno u noć u Rovinju zabavljali brojni uzvanici iz svijeta medija, glazbe, marketinške industrije i poduzetništva

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Sergej Ćetković i Iva Radić (foto: Martina Mavrić)

Sergej Ćetković i Iva Radić (foto: Martina Mavrić)


U povodu službenog lansiranja novog portala Journal Srbija, preksinoć je u samom srcu Rovinja podno crkve sv. Erufemije održan party najutjecajnijeg hrvatskog lifestyle portala Journal.hr. U čast širenja poslovanja, u odličnoj su se atmosferi do kasno u noć zabavljali brojni uzvanici iz svijeta medija, glazbe, marketinške industrije i poduzetništva.

Zeleni plato ispod crkve sv. Eufemije tom je prigodom pretvoren u pravu hedonističku oazu, s naglaskom na mediteransko uređenje i retro vibe, u kojoj su gosti kroz cijelu večer mogli uživati u brojnim slanim i slatkim gastro delicijama i piću. A ono što će zasigurno mnogima još dugo ostati u pamćenju je koncert kojeg je priredio crnogorski slavuj Sergej Ćetković. Među uzvanicima su bili i Sandra Perković, Nika Turković, Nela Đinđić, Rita Rumora, Enis Bešlagić, Branka Bebić Krstulović, Sandra Perković, Ana Radišić, Ivan Šarić, Andrija Jarak, Mojmira Pastorčić, Damira Gregoret, Ilija Radić te mnoga druga poznata imena.

Sandra Perković

Sandra Perković (foto: Martina Mavrić)

Nakon sedam godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, Journal je iskoračio u regiju i pokrenuo Journal Srbija, novi srpski digitalni magazin i ultimativni vodič kroz najljepše segmente lifestylea i društvenog života. Iva Radić, osnivačica i direktorica portala Journal, izrazila je zadovoljstvo iskorakom na regionalno tržište.

- Jako sam sretna što smo konačno prisutni u Srbiji i prezadovoljna odlukom da za širenje poslovanja na regiju odaberemo baš Beograd. Baš kao i mi u Journalu, Beograđani su ljudi širokih pogleda na život i istinski ljubitelji svega dobroga, kvalitetnoga i lijepoga i tu se prepoznajemo. Uživat ćemo u svojoj misiji da i u Srbiji budemo predvodnici svih trendova, poručila je Iva Radić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of