izbor za miss

Katarina Mamić je nova Miss Hrvatske. Pogledajte kako je bilo na noći ljepote u Malom Lošinju

| Autor: Ivana Mavrić
foto V. KARUZA

foto V. KARUZA


U velikom finalu 28. izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta, što je sinoć održan u Malom Lošinju, titulu najljepše Hrvatice ponijela je Katarina Mamić, 22-godišnja studentica novinarstva iz Ličko- senjske županije. Stručni žiri lentu druge pratilje dodijelio je Ivi Mijolović, prva pratilja je Maria Rogić, a Miss fotogeničnosti Tea Pavičić.

Pod zvjezdanim nebom kvarnerskog otoka četrnaest ljepotica sinoć se natjecalo za prestižnu titulu najljepše predstavljajući se u narodnim nošnjama te dnevnim i večernjim haljinama.

U užem izboru našlo se osam superfinalistica od kojih je pet osvojilo bodove u različitim kategorijama prednatjecanja: Rea Rebeca Plišić (intervju), Katarina Mamić (top model), Iva Mijolović (sport), Lara Brkić (talent) i Sara Siladji (multimedija), dok su preostale tri superfinalistice odabrane odlukom žirija u samom finalu.

Novoizabranoj missici krunu je predala prošlogodišnja Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina poželjevši joj sreću na svjetskom izboru koji će se održati 14. prosinca u Londonu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter