Holivudska diva Salma Hayek za uskrsni ručak odabrala je Restoran Zigante u Livadama. Uz početni couvert, u kojem se uz ostalo našao sir sa tartufom, ali i dehidrirani list kelja, pop corn od svinjske kože, čips od zreloga sira sa tartufom, Hayek je obiteljski ručak nastavila sa tri slijeda. Na meniju su bili palenta sa šparogama i svježim crnim tartufom, domaća tjestenina sa svježim crnim tartufom, beefsteak kuhan u sous vide 24 sata i naglo zapečen s umakom od terana i svježim crnim tartufom, dok je kod deserta izbor pao na sladoled također sa crnim tartufom.
Salma Hayek s kolegama Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom u Istri upravo snima film "The Hitman's Wife Bodyguard", a svaki trenutak slobodnog vremena koristi za istraživanje ljepota istarskog poluotoka, kako priobalja tako i njegovog unutrašnjeg dijela. Tijekom boravka u Livadama - centru svijeta tartufa, selu tartufara u samom srcu Motovunske šume, za nju su organizirali i pokazni lov na tartufe.