barbariga

Četvrto izdanje istarskog festivala Escape the city: Festivala za sve generacije, a OSOBITO MLADE I OBITELJI S DJECOM

| Autor: Glas Istre
Festival Escape the city

Festival Escape the city


Četvrto izdanje istarskog festivala Escape the City održat će se u Barbarigi od 21. do 25. srpnja u organizaciji Udruge Sub movements. Bogati program festivala namijenjen je svim generacijama, osobito mladima te obiteljima s djecom, a u suradnji ga provode lokalne udruge; Zelena Istra, Unity together we grow, Ekomuzej Istrian de Dignan, Cirkultura, Loligo ronilački klub i ekološka udruga Kopriva.

Escape the city od samih početaka promovira sound system kulturu te cirkuske i akrobatske vještine koje uključuju slackline, ples na svili i cirkuske predstave. Festival je koncipiran kao ekološki osviješten jer promovira ekološke principe poput smanjenja otpada i ne koristi jednokratnu plastiku. Jedan od glavnih ciljeva festivala je umrežavanje udruga, organizacija i pojedinaca kako bi zajedničkim djelovanjem osnažili lokalnu zajednicu utemeljenu na solidarnosti, uzajamnosti i prijateljstvu.

Posjetitelji organizaciju festivala mogu ga podržati sudjelovanjem u kampanji skupnog financiranja https://www.ulule.com/escape-the-city-festival-2021/ i na taj način odmah osigurati festivalsku ulaznicu po povoljnijoj cijeni. U Barbarigi posjetitelje festivala očekuje pet dana čarolije uz more s bogatim glazbenim programom u sklopu kojega nastupaju međunarodne i domaće reggae-dub glazbene legende te raznolikim dnevnim programom koji uključuje cirkuske izvedbe, veliki broj raznovrsnih radionica i poučnih predavanja, kino pod otvorenim nebom te zabavni i edukativni programi za djecu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini