ljubomorni i posesivni

S ovim horoskopskim znakovima bolje ne ulazite u ljubavnu vezu

| Autor: Glas Istre
(Pexels)

(Pexels)


Atrologija nudi zanimljivo viđenje toga kako horoskopski znak može utjecati na naše ponašanje u vezama, piše Index.hr. Bacimo pogled na neke znakove zodijaka koji su, prema zvijezdama, često posesivni i skloni ljubomori.

Škorpion

Škorpion je znak dubokih emocija i strasti, ali i intenzivne posesivnosti. Zaljubljeni Škorpioni žele sve ili ništa, a njihova ljubomora može biti nepodnošljiva. Škorpioni prate svaki partnerov korak, tražeći znakove nelojalnosti i manipulacije. Partneri Škorpiona često se osjećaju kao da su pod mikroskopom, gušeći se u Škorpionovoj potrebi da kontrolira sve aspekte veze.

Lav

Lav je rođen za dramu, a u ljubavnim vezama želi sav partnerov fokus. Lavovi partneri moraju biti njihovi najveći obožavatelji, a ako to nije slučaj, postaju nevjerojatno ljubomorni. Ego Lavova teško podnosi partnerove uspjehe, a njihova posesivnost se manifestira kroz želju da partner bude sav njihov svijet. 

Djevica

Djevica teži savršenstvu u svemu, pa i u ljubavi. Djevice analiziraju svaki partnerov nedostatak stvarajući sliku "idealnog" partnera. Ljubomora kod Djevice javlja se iz straha da će ih partner razočarati ili napustiti jer nisu dovoljno dobre. Iako Djevice žele dobro svojim partnerima, njihove konstantne kritike i posesivna potreba da partner ispunjava njihove visoke standarde mogu izazvati velike napetosti u vezi.

Blizanci

Blizanci su društveni i duhoviti, ali iza te fasade često se skriva nesigurnost. U ljubavi se Blizanci plaše da će ih partner napustiti, što ih može učiniti posesivnima i ljubomornima. Blizanci partnera guše svojim promjenljivim emocijama i potrebom za konstantnom komunikacijom i potvrdom. Partneri Blizanaca moraju biti spremni na emocionalne rollercoastere i neumorno uvjeravanje da ih Blizanci neće izgubiti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of