debakl

Ovi horoskopski znakovi su loši u krevetu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Ljubavni život je poput putovanja – ponekad ste na vrhuncu svijeta, a ponekad se osjećate kao da se spotičete preko neravnih staza, piše Index.hr.  Dok neki horoskopski znakovi imaju prirodnu nadarenost za vruće i strastvene trenutke u krevetu, drugi jednostavno pate od manjka ljubavne magije. Dakle, ova četiri horoskopska znaka mogla bi imati malo dodatne prakse u spavaćoj sobi.

Ovan

Na vrhu liste su Ovnovi, znak poznat po svojoj energičnosti i impulzivnosti. Za njih je seks kao borba koju treba dobiti u najkraćem mogućem roku, no često zaboravljaju na važnost predigre i suptilnosti.

Ovnovi često propuste priliku za dublju povezanost i emocionalnu intimnost u krevetu. Za njih seks je poput sprinta, ali ponekad bi trebali usporiti ritam kako bi doista uživali u dugoj i strastvenoj vožnji.

Jarac

Na drugom mjestu su Jarčevi, znakovi poznati po svojoj ambiciji i ciljevima. Za njih je seks često samo još jedan cilj koji trebaju postići na svojoj listi obaveza.

Svojim planskim pristupom često zaboravljaju na spontanost i igru u krevetu. Umjesto da se prepuste strastima i uživaju u trenutku, Jarčevi često analiziraju svaki korak i gube se u svojim mislima.

Djevica

Na trećem mjestu su Djevice, znak poznat po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. Za njih je seks kao znanstveni eksperiment koji zahtijeva besprijekornu izvedbu. Međutim, njihova stalna potraga za savršenstvom često ih sprječava da se potpuno opuste i uživaju u trenutku.

Djevice često previše analiziraju svaki potez i brinu o detaljima, umjesto da se prepuste strasti i osjete istinsko zadovoljstvo. 

Ribe

Na četvrtom mjestu su Ribe. Za njih seks je često putovanje kroz svijet mašte, ali često se izgube u svojim snovima umjesto da budu prisutne u trenutku. Ribe su sklone idealiziranju ljubavnih trenutaka, ali često propuštaju duboku povezanost s partnerom zbog svoje sklonosti izbjegavanju stvarnosti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of